Siatkówka

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Karmelinho15 » 13 lip 2007, 10:27

Niestety widziałem tylko troche meczu Rosja-Bułgaria więc nie wiem za bardzo jak wyglądała gra ale patrząc na pierwszy set to Bułgarom nic nie szło a trener prawie wogóle nie reagował.
Co do meczu USA-Francja to bardzo podobała mi się gra Amerykanów. Bardzo dobrze grali w ataku i bloku. Zagrywkę też mieli niezłą ale najbardziej podobała mi się ich gra w obronie. Bardzo zdziwiłem się jak zobaczyłem jak gra Salmon :shock: Szkoda ,że tak nie grał w AZS-ie.
Zastanawiam się dzisiaj czy Brazylijczycy się odrodzą :?: Będzie im dzisiaj bardzo ciężko wygrać ale licze na nich :) Zastanwiam się co zrobią Polacy jeśli np. dowiedzą się ,że Brazylia wyjdzie z 1 miejsca a Rosja z 2 :?: Na kogo było by lepiej trafic :?: Patrząc na wczorajszą grę Rosjan to nie wiem czy nie łatwiejszym rywalem była by Brazylia.

Babel pisze:Jeszcze dwie sprawy - taktyka. Mogli zatrudnić Gmocha tez by sobie poradził. Nie bardzo widze sens rozrysowywania akcji w stylu - lewoskrzydłowy atakuje z lewego, środkowy ze środka, ten co stoi na prawym atakuje z prawego, a zawodnik z drugiej lini dla odmiany atakuje z drugiej linii! To rewelacja. Może jeszcze beda opisywać każde z sześciu ustawien, transmisja zaczeła by się o 10, ale co tam. Lepiej skupić sie na pokazywaniu jak to wygląda w rzeczywistości, bo przesuwanie nazwisk po plazmie - [']

No mnie to niestety też bardzo denerwuje. A te komentarze podczas meczu i te głupoty jakie oni gadają to się słuchać nie da. Winiara złapał skurcz a oni od razu ,że to kontuzja kolana. Tak wogóle to dużo osób nie przepadam za komentatorami w Polsacie. klik

Wróć do „Inne sporty”