Łapanie mnie za słówka jest oznaką lekkiej frustracji z Twojej strony. Ja nie chciałem ich porównywać w kontekscie umiejętności. Porównanie w kontekscie klubów było niezamierzone.wania89 pisze:Czyżbyś w tym momencie nie PORÓWNYWAŁ (chcąc nie chcąc) Polaków z Argentyńczykami? Gdyby rzeczywiście nie było sensu porównywać to nie opisywałbyś Argentyńczyków w tym kontekście, czyż nie?
Pisałem, żebyś nie wypowiadał się na temat Boca. Oni grają dwoma środkownymi obroncami, więc szanse Cahaisa na grę są jeszcze większe. Kandydatów jest więcej, jednak Cahais jest z nich najlepszy. Równie dobrze mogę się spytać, że Ramos będzie gral w pierwszym składzie Realu? Przecież mają więcej piłkarzy na tą pozycję.wania89 pisze:Wnioskuję, iż mają jednego kandydata do miejsca na tej pozycji
O proszę jaki cwanywania89 pisze:No i to chyba na tyle... Proszę Cię jeszcze o niezwalanie swojej winy na mnie, bo jak widzisz przedstawiłem Ci mocne argumenty, iż mam rację, choć pewnie jeszcze powyrywasz kilka moich zdań z kontekstu... Strasznie to zagmatwane, ale myślę, że Ty też ucieszysz się z wyjaśnienia paru spraw, przez które - Ty biedny - musiałeś mnie "obrazić" i dostać ostrzeżenia... Jak widzisz, trzeba wszystko czytać dokładnie - taki z tej historii morał... I to koniec tej durnej rozmowy, tu jest temat o MŚ U-20, a nie z naszymi nudnymi offtopami....