Ty to możesz mi jedynie zrobić FOCH-a, jeśli wiesz co to znaczy... Mogę się wypowiadać o wszystkim, co mi się podoba.Pisałem, żebyś nie wypowiadał się na temat Boca.
Fojut zadebiutował już w Boltonie i w większości grał na ławce i w rezerwach łącznie, to samo Starosta. Król grał już kilka meczy w podstawowym składzie Castilii, bezpośrednich rezerw Realu. Wiadomo, że łatwiej się przebić do składu przereklamowanemu argentyńczykowi kupionemu za miliony euro czy funtów (przykładem jest tu Gago - transfer lipa), niż chłopakowi Polski.wania89 nie rozumiesz dwóch różnych pojęć: "byli rezerwowymi" i "grali w rezerwach". Jeśli byli rezerwowymi, to znaczy, że trenowali z pierwszym składem, oraz wchodzili na mecze z ławki.
Nie chciałem cytować całej twojej wypowiedzi, ale z całej wynika, że porównujesz obie reprezentacje... więc nie ma tu mowy o wyrywaniu zdań z kontekstu. To po co się wypowiadasz na temat ich klubów jeśli w tym kontekście nie porównujesz obu reprezentacji? Gdybym cię łapał za słówka, to teraz bym to zrobił...Łapanie mnie za słówka jest oznaką lekkiej frustracji z Twojej strony. Ja nie chciałem ich porównywać w kontekscie umiejętności. Porównanie w kontekscie klubów było niezamierzone.
...to jest łapanie za słówka.Ja nie chciałem ich porównywać w kontekscie umiejętności.
Ma takie same szanse jak reszta.Równie dobrze mogę się spytać, że Ramos będzie gral w pierwszym składzie Realu? Przecież mają więcej piłkarzy na tą pozycję.
Poza tym mówisz o ich występach w lidze Argentyńskiej, która ma się nijak do Angielskiej czy Hiszpańskiej... Ominąłeś też jedną kwestię, ciekawe dlaczego...? Może dlatego, że miałem rację...? A Ty mówiłeś że jestem dziwny...
I nie mam Ci nic więcej do powiedzenia, bo rozmowa z Tobą nie ma sensu, jak nie umiesz się przyznawać do błędu - ja to zrobiłem.wania89 napisał:
Co do obrony to Król gra w Realu Madryt, Fojut w Boltonie, a Starosta w Sheffield United,więc klubów tu mi nie wymieniaj...
Chciałeś pokazać w jakich to Argentyńczycy nie grają klubach i że nie ma co nawet tego porównywać. Z czym się nie zgodziłem. A teraz zestawię 2 twoje wypowiedzi i popatrz jak to fajnie wygląda;) I kto tu jest dziwny ( czy to podkreślenie nie dotyczy Polaków?)...?
Corinthians napisał:
Tak, tylko grają gdzieś w rezerwach. A Mercado i Cahais już w tym sezonie będą podstawowymi obrońcami w swoich klubach.
Corinthians napisał:
Nigdzie nie pisałem o Polakach i ich klubach. Pisałem o Argentyńczykach, że będą grać w pierwszym składzie w tym sezonie. Ty się przyczepiłeś, że w tamtym byli "tylko" rezerwowymi, tak jakbyś myślał, że oni od 5 sezonów są podporą defensywy w swoich klubach.