FIFA U-20 World Cup

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 13 lip 2007, 11:19

WITAM

'Się wtrące' do rozmowy :wink: To co Engel powiedział przed rozpoczęciem meczu sprawiło, że miałem największą ochotę wyłączyć telewizor, aby nie oglądać już jego eksperckiej mordy. Co ten człowie wogóle wygaduje? Nie wiem czy się przesłyszałem, ale czy on powiedział, że jeżeli wygramy z Argentyną to oznacza to, że mamy 'najsilniejszą reprezentacje w tym roczniku piłkarskim? Pozatym powiedział to z takim przekonaniem i pewnością siebie jakby polscy zawodnicy w tym turnieju zaliczali się conajmniej do pierwszej trójki najwspanialej grających zespołów, i w po drodze wgniatali rywali w ziemię.

Heh szkoda, że wyłączyłem telewizor zaraz po meczu bo nie było mi dane zobaczyć miny Jurka po tej żenadzie, którą zaprezentowali polscy zawodnicy (Chociaz moze tylko odnioslem takie wrazenie bo przepasc miedzy zespolami byla ogromna ? :? ) Mam nadzieje ze ten mecz dal mu do zrozumienia, że Polacy nie grali w tym turnieju ani ładnie dla oka, ani ofensywnie, ani z polotem i nie mogą równać się z takimi zespołami jak Argentyna, USA czy powiedzmy Hiszpania.

Pozatym Cloner, nie spinaj się tak bo co za dużo patriotyzmu to nie zdrowo, a ty przesadzasz. Pomijajac fakt, że masz klapki na oczach, ale to inna sprawa...

POZDRO

Wróć do „Piłka nożna na świecie”