FIFA U-20 World Cup

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 13 lip 2007, 11:43

cloner pisze:Bialkowski gra w Southampton w pierwszym skladzie. Fojut zaliczyl juz debiut w Bolton Wanderers. Cywka jest rezerwowym w Wigan Athletic. Ben Starosta jest rezerwowym w Sheffield United. A Dawid Janczyk wlasnie wyjezdza do CSKA lub do Athletico Madryt. Poza tym wszyscy rezerwowi w klubach zagranicą beda teraz grac wiecej.
Jeżeli chcesz się bawić w takie coś:
Sergio Aguero jest warty 23 miliony Euro i wieku 18 lat strzelil 6 goli dla Atletico Madryt, w lidze zadebiuwał w wieku... bla bla bla...
Mauro Zarate jest warty 15 milionów euro
Ever Banega był kluczowym zawodnikiem zespołu, który zdobył Puchar Wyzwolicieli, a Escudero strzelał w nim hat-tricki bla bla bla...
O klubach już pisałem.
wania89 pisze:Ty to możesz mi jedynie zrobić FOCH-a, jeśli wiesz co to znaczy... Mogę się wypowiadać o wszystkim, co mi się podoba.
Tylko po co jak nic na ten temat nie wiesz? :lol: Proszę, wypowiadaj się. Poprawisz mi humor.
wania89 pisze:Wiadomo, że łatwiej się przebić do składu przereklamowanemu argentyńczykowi kupionemu za miliony euro czy funtów (przykładem jest tu Gago - transfer lipa), niż chłopakowi Polski.
No wiesz. Jestem ciekaw jakby tak takiego Króla wziąć do pierwszego składu Realu i jakby się on zaprezentował? Poza tym wątpie, czy skład ustala się po narodowości piłkarzy czy po ich umiejętnościach. No, chyba że w FM-ie.
wania89 pisze:To po co się wypowiadasz na temat ich klubów jeśli w tym kontekście nie porównujesz obu reprezentacji?
:arrow:
Corinthians pisze:Porównanie w kontekscie klubów było niezamierzone.
Porównałem je w kontekście klubów, bo sam wywołałeś ten temat (albo ktoś inny - nie pamiętam). Znowu pojawiły się Twoje problemy z czytaniem.
wania89 pisze:Poza tym mówisz o ich występach w lidze Argentyńskiej, która ma się nijak do Angielskiej czy Hiszpańskiej
:lol: Och. Spokojnie mógłbym się przyczepić, że niektórzy reprezentanci Polski grają w II lidze polskiej, która też ma się nijak do hiszpańskiej, jednak z litości nie wspominałem o tej kwestii.

Co do tego ostatniego... śmieszny jesteś. Znów łapiesz mnie za słówka. Przyznam się do błedu, przepraszam - napisałem o Polakach i ich klubach. :(

wania89 pisze:I nie mam Ci nic więcej do powiedzenia, bo rozmowa z Tobą nie ma sensu
Nie wiem co jest nie tak w rozmowie ze mną, bo ty wypisujesz jakieś farmazony. Chcesz mi wmówić, że reprezentacja Polski na papierze wygląda tak samo jak Argentyny, bo Polacy grają sobie za granicą. Niech sobie grają. Za kilka przekonamy się kto zrobi większą karierę. Król czy Insua? Aguero czy Janczyk? Cahais czy Strugarek? :lol: Szkoda, że wśród Polaków nie ma więcej napastników, bo bym jeszcze Di Marię dopisał :lol: O tym kto jest lepszy mogliśmy przekonać się w nocy. Argentyńczycy w słabszej formie pokonali Polaków, mimo że oni mieli nawet bramke przewagi i grali 10 obrońcami.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”