FIFA U-20 World Cup

wania89
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: wania89 » 13 lip 2007, 16:50

i co ? ... awansowaliscie do Wojewódzkiej ? Laughing
Nie no co ty;) Pewnie poziom mniej więcej taki prezentujemy, choćnie bujam w obłokach i sądzę, że walczylibyśmy w Wojewódzkiej o utrzymanie, ale ogólnie to nasz klub tylko chyba raz w historii miał taki rocznik jak nasz;) Tak jak mówiłem gramy 3 ligi niżej niż nasi rywale z Halowych Mistrzostw Małopolski (tam były osobne eliminacje i to było nie tej, ale poprzedniej zimy, to była jedyna szansa gry z lepszymi, w tym roku jednak nie daliśmy rady, byliśmy młodsi o rok od reszty), a to z powodu tego, iż rok przed naszym przejściem do starszego rocznika wycofano drużynę juniorów starszych i musieliśmy zaczynać od samego dołu, gdyby juniorzy młodsi mieli możliwość awansu niezależnego od juniorów starszych pewnie w tym sezonie co właśnie się skończył walczylibyśmy o wejście do Małopolskiej Ligi Juniorów, ale takiej możliwości nie było i musieliśmy "przebrnąć" przez ten sezon w ostatniej lidze, aby grać od września ligę wyżej, same zwycięstwa i 2 remisy - 1 z jedyną niezłą drużyną w tej lidze, a 2 w ostatnim meczu sezonu, kiedy już dawno mieliśmy pewny awans;)
wania89. Ile ty masz lat? Mam sie sugerować nickiem że 89 czyli 18 lat? To musisz być dosyć dobry bo w tych niższych ligach to nieźle po kościach dają
Tak, mam 18 lat;) A czy dobry?;) Jesień grałem całą we wszystkich meczach 1 skład, wiosna to już tak w kratkę, bo sobie olałem trochę treningi zimą, więc nie miałem prawa grać w 1 składzie;) Co do kopania po nogach to masz rację, tak jest, ogólnie wszystkie drużyny grają taktyką - jak to nasz trener mówi - "..sruuu do przodu...";) Ale ja też gram dość ostro, choć staram się trafiać w piłkę, co różni mnie od moich rywali z ligi:P

Wróć do „Piłka nożna na świecie”