Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: RóżA » 14 lip 2007, 12:37

Reyes wrócił :roll: . Niestety nie udało nam się dogadać z Realem Madryt co do symy odstępnego... według nieoficjalnych źródeł, Real oferował kwotę w granicach 10 milionów Euro a my oczekiwaliśmy o 3 miliony więcej. Ale co nam po Jose, skoro ten nie chce już dla nas grać? Nawrócił się :roll: ? Powiedział już troszeczkę za dużo i właśnie dlatego powinien odejść.

Niepokoi mnie nieco obecna sytuacja z Flaminim. Od dłużeszego już czasu liczyłem, że w końcu się go pozbędziemy, a tym czasem Wenger chce go zatrzymać :shock: . Według mnie gracz zbędny, do odstrzału :P .

Poza tym już dzisaj rozegramy pierwsze spotkanie przygotowujące nas do nowego sezonu. Naszym przeciwnikiem będzie Barnet. Do dyspozycji Wengera będzie znaczna część zawodników pierwszego zespołu, m.in. Denílson, Mathieu Flamini, Emmanuel Adebayor, Kolo Touré, Gaëla Clichy, Theo Walcott, Łukasz Fabiański, Alex Hleb, Tomas Rosicky, Cesc Fabregas, William Gallas, Emmanuel Eboue czy powracający do zdrowia Robin Van Persie :] . Nie liczyłbym natomiast na występ ani Eduardo ani Sagny.

Wróć do „Anglia”