Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: boskigonzo » 15 lip 2007, 0:45

fieldy pisze:z twoją rangą i iloscią WP bym sie 2 razy zastanowił przed napisanem takiego posta, ale rób jak uważasz // fieldy

ale pan mistyk juz moze pisac offtopowo , bo nie ma zadnych warnow i nie ma takiej rangi prawda?
Cris7 pisze:IMO dobra decyzja. Starało się o niego City, ale ja mam nadzieję, że wybierze Sunderland

Najsmieszniejsze z tego wszystkiego jest kwota o jaka chodzi przy jego transferze... 5,5mln funtow :shock: Nie wiem za co...Heinze chca kupic za 4mln funtow a jego za 5,5...Dla mnie smiech. No ale wiecej kasy wpadnie do naszego budzetu...
Cris7 pisze:Problem w tym, że Smith nie chce żegnać się z Old Trafford

jak chce sobie siedziec na trybunach albo na lawce to dla mnie nie ma problemu
Cris7 pisze:Powiedziałem sobie że wstrzymam się z pisaniem na temat transferu Teveza, bo chyba nie ma sensu pisać znów cokolwiek o tej niekończącej się opowieści

Ja to wogole nie wiem o co w tym wszystkim chodzi. Czy w tej lidze wladze nie moga dobrze sprecyzowac prawa? Juz nie powiem ze to FA to sie chyba na United uwzielo...Mascherano jakos mogl isc za darmo do Lpoolu ale Tevez to juz nie moze...
Cris7 pisze:Wojna psychologiczna

dla mnie toz to smiech na sali... Na miejscu SAFa poprostu nic bym na takie debilne gadki nie odpowiadal. Przeciez i tak wie ze jestesmy najlepsi wiec po co polemizowac :?:

Wróć do „Anglia”