Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post autor: Lisek » 15 lip 2007, 13:25

Refresz
Jeśli nie Lucho to może... Sneijder.
:boje się: vcf.pl przechodzi już samą siebie. Codziennie podaje inne informację, raz Lucho Gonzalez, raz Sneijder, a raz jeszcze ktoś inny. Od dzisiaj postanawiam nie wchodzić nigdy na tą stronę.

Osobiście Lucho Gonzalez mi pasuje, ale nie za takie pieniądze jakie chce Porto. 25 milionów euro, za zawodnika takiego formatu to trochę za dużo wg. mnie. Lucho po za tym na pewno nie jest lepszy od Sneijdera, a i jeszcze Gonzalez woli grać na skrzydłach co jest dodatkowym minusem. Chociaż wobec częstych (mało powiedziane) kontuzji Vicente, możliwości gry Silvy jako OPŚ, to taki Argentyńczyk byłby nawet przydatny.

A kolejną informacją, rzecz jasna nie potwierdzoną to:
Helguera do Valencii? Bardzo prawdopodobne
Nieee, tylko nie on. Kto jak kto, ale ja nie chcę Helguery. Nie wyróżnia się niczym, jest po prostu przeciętny. Wiem, że potrzeba klasowego środkowego obrońcy (po Albiolu i Alexisie), ale oby nie był to Helugera. Zadowoli mnie każdy inny. Chodzi tu głównie o jego umiejętności i o to, że ostatnio grał w Realu. Tego faktu nie mógłbym przeboleć ;)

W końcu pozbyliśmy się Regueiro i Viany ;)

No i Morientes podobno do Galatasaray ale to plotka. Poza tym chyba nikt o zdrowych zmysłach nie sprzedałby go za 5 mln euro ;)

Wróć do „Hiszpania”