Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post autor: Lisek » 15 lip 2007, 13:59

Kuwa nie załamuj mnie :lol: Ja go nie chce, on jest jak drewno, wybija na oślep wszystko co leci. Dobrze, że nie interesujemy się Pavonem, bo by nastrzelał samobójów :twisted: Tak naprawdę, to brakuje mi trochę takiego dużego, głośnego transferu. Hilderbrand, Alexis, Arizmendi to trochę mało.

Mam nadzieję, że Sanchez jeszcze zadziała i sprowadzi jakiegoś świetnego (co najmniej) pomocnika, albo środkowego obrońce. Chociaż i jakiś bdb napastnik też by się przydał. Jak dla mnie to widzę wszędzie braki ;) Z Forlanem już dawno ucichło, ze Sneijderem jeszcze się ciagnie jak Moda na Sukces. Tak sobie myślę, że przydałby się nam Mertersacker albo Nasri. Pseudo Francuzem już byliśmy kiedyś zainteresowani ale sprawa rzecz jasna znowu przychichła, a szkoda bo za około 10 milionów Maryslia była skłonna go sprzedać. To nie dużo biorąc po uwagę jego potencjał. A Mertersacker po woli już firma europejska, nie jest taki zły. Przyjąłbym go z otwartymi ramionami ;) A propos wszyscy nasi rywale się wzmacniają (patrz. Real -> Metzelder, Pepe, Saviola. Barcelona -> Henry, Abidal, Milito, Sevilla ->Bouhlarouz, Ktoś jeszcze?). Z Sevillą chyba stoimy na równi, a ja nie chcę znowu 4 miejsca

Wróć do „Hiszpania”