Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 15 lip 2007, 14:03

lisek_chz pisze:Osobiście Lucho Gonzalez mi pasuje, ale nie za takie pieniądze jakie chce Porto. 25 milionów euro, za zawodnika takiego formatu to trochę za dużo wg. mnie. Lucho po za tym na pewno nie jest lepszy od Sneijdera, a i jeszcze Gonzalez woli grać na skrzydłach co jest dodatkowym minusem. Chociaż wobec częstych (mało powiedziane) kontuzji Vicente, możliwości gry Silvy jako OPŚ, to taki Argentyńczyk byłby nawet przydatny.
RealFan pisze:Co do rozgrywającego to jak to kest z tym Sneijderem? Miało się wszystko zakończyć fiaskiem bo cena za wysoka, a tu temat wraca? TYlko jak Sneijder za drogi to co tu robi w ogóle temat Lucho

Lucho jest wart 20 mln. Chyba nie wiecej. Zawodnik kapitalny, tylko nie o bardzo ofenywnym nastawieniu. Kiedyś czesto pojawiał sie w spekulacjach Barcy, ale raczej na pozycje DM, gdzie gra naprawde świetnie, ale to i tak zawodnik o charakterystyce Xaviego. A jesli chodzi o skrzydła, to tak ale ja go nigdy nei widziałem na pozycji lewoskrzydłowego... Wiec to raczej zadna alternatywa dla Vincente. Oczywiscie nie wykluczam, ze mzoe tam gra, ale ja widziałęm go na srodku i prawej stronie.
lisek_chz pisze:Sevilla ->Bouhlarouz, Ktoś jeszcze?). Z Sevillą chyba stoimy na równi, a ja nie chcę znowu 4 miejsca

S. Keita, De Sanctis, De Mul. Raczej obecnie Valencia to 4 siła w La Liga.

Wróć do „Hiszpania”