Zgadza się. Mój błąd.czeher pisze:chyba odwrotnieCris7 pisze:Dyskobolia 0-0 Araz Imishliw przeciwnym razie mozna by bylo z niepokojem wyczekiwac rewanzu, jednka te wyniki 0:0 wcale nie sa takie zajebiste - nasze kluby juz na tym nieraz plynely - Lubin, Plock - z dwa razy
Widzę, że jakoś spokojnie do tego podchodzisz. Oczywiście, że to dopiero pierwszy mecz. Widzę, że przyjąłeś do wiadomości poziom gry polskich zespołów w europejskich pucharach. Ja jakoś nie mogę i przykro mi jest naprawdę jak patrzę na taką padakę jaką dzisiaj grała Dyskobolia. Trudne warunki tak, ale przeciwnik wymagający nie był. Był naprawdę gorzej niż przeciętny i myślę, że wypadałoby na tle 5 drużyny ligi azerskiej zaprezentować ciut więcej. Może i Grodzisk awansuje, ale to chyba wszystko na co ich stać. I można to tłumaczyć trudnymi warunkami, początkiem sezonu(a nawet nie), ale tak wielu transferów w Grodzisku nie było. W pierwszym składzie zagrało chyba 3 nowych graczy, z czego ciężko mówić o Kumbevie jako nowym. I wydaje mi się, że nie wymagam cudów.
EDIT: Ufff...odetchnąłem...na szczęście Maciek Stolarczyk to podobno "charakterny" typ