spoko , do ciebie nigdy nic nie mialem niestety zrobiles bardzo wyrazne bledy i juz w przyszlosci nie bierz sie za zmiane takich tematow ( z BVB zwiazanych po przekreciles calkowicie nazwe )tomusmc prywatna wiadomosc pisze:Ja zmieniłem nazwe tematu na Borussia Dortmund (zbiorczy). Nie rozumiem tylko o co chodzi? pomyslalem, ze dziwnie wygląda napis !!BORUSSIA DORTMUND!! no i zmieniłem. Jesli przekreciłem nazwe to przepraszam moja wina. Pozdrawiam.
p.s. zmieniłem to po raz pierwszy
jednak mam zastrzezenie .. skoro "pomyslales" ze to dziwnie wyglada .. no sorry ale co z tego ? ja sobie dalem taki temat i taki powinien zostac ... bez sensu .... topic powinien wrocic do starej nazwy .. i go znowu edytuje ...
Niestety to nie wyjasnia sprawy ... bo ktos zmienil ten topic drugi raz !o czym pisalem wyzej w poscie ... i nie wiem kto ... tomusmc kiedy zmieniales nazwe topiku ? moze wczoraj wieczorem ? jezeli tak to zmieniles jako "drugi" ... bo ja jak pisalem wyzej poprawialem te nazwe po kims kto pare dni temu zrobil podobny "przekret" ehh szkoda gadac....
hmm i tu mi rece opadaja ... "debilem" nazwalem moderatora ktory zmienil jak podejrzewalem dwukrotnie nazwe topiku ! jednak jak sie okazalo jest was dwoch ...tomusmc prywatna wiadomosc pisze: A wlasnie. Debilem nie jestem wiec jak mozesz to zmien to na cos łagodniejszego bo inaczej ja to zrobie!
ps. nazwe topiku zmienilem na pierwotna i jak sie komus nie podoba napis to niech tam nie wchodzi .. nazwa topiku nie lamie regulaminu .. a jak komu nie odpowiada taka forma to tymbardziej niech wykorzustuje swoich praw moderatora i zostawi ten topic ( i inne ) w spokoju !