Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: rebuzz » 14 sty 2005, 12:53

tomusmc prywatna wiadomosc pisze:Ja zmieniłem nazwe tematu na Borussia Dortmund (zbiorczy). Nie rozumiem tylko o co chodzi? pomyslalem, ze dziwnie wygląda napis !!BORUSSIA DORTMUND!! no i zmieniłem. Jesli przekreciłem nazwe to przepraszam moja wina. Pozdrawiam.

p.s. zmieniłem to po raz pierwszy
spoko , do ciebie nigdy nic nie mialem niestety zrobiles bardzo wyrazne bledy i juz w przyszlosci nie bierz sie za zmiane takich tematow ( z BVB zwiazanych po przekreciles calkowicie nazwe )

jednak mam zastrzezenie .. skoro "pomyslales" ze to dziwnie wyglada .. no sorry ale co z tego ? ja sobie dalem taki temat i taki powinien zostac ... bez sensu .... topic powinien wrocic do starej nazwy .. i go znowu edytuje ...

Niestety to nie wyjasnia sprawy ... bo ktos zmienil ten topic drugi raz !o czym pisalem wyzej w poscie ... i nie wiem kto ... tomusmc kiedy zmieniales nazwe topiku ? moze wczoraj wieczorem ? jezeli tak to zmieniles jako "drugi" ... bo ja jak pisalem wyzej poprawialem te nazwe po kims kto pare dni temu zrobil podobny "przekret" ehh szkoda gadac....
tomusmc prywatna wiadomosc pisze: A wlasnie. Debilem nie jestem wiec jak mozesz to zmien to na cos łagodniejszego bo inaczej ja to zrobie!
hmm i tu mi rece opadaja ... "debilem" nazwalem moderatora ktory zmienil jak podejrzewalem dwukrotnie nazwe topiku ! jednak jak sie okazalo jest was dwoch ... :/ tylko ze jeden chyba to zrobil specjalnie .. bo tomusmc pisze ze "pomyslam ze dziwnie wyglada napis " :/ .... no niech ci bedzie .. .. .ale ten pierwszy mod co zmienil nazwe topiku ciekawe czym sie kierowal ? czyzby tez "pomyslal" ? ehh....

ps. nazwe topiku zmienilem na pierwotna i jak sie komus nie podoba napis to niech tam nie wchodzi .. nazwa topiku nie lamie regulaminu .. a jak komu nie odpowiada taka forma to tymbardziej niech wykorzustuje swoich praw moderatora i zostawi ten topic ( i inne ) w spokoju !

Wróć do „Wracając Do Meritum”