Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 20 lip 2007, 10:19

Cris7 pisze:Widzę, że jakoś spokojnie do tego podchodzisz.
ja zawsze podchodze z duzym dystansem do wszystkiego ze tak powiem nawet czasem z

nadmiernym pesymizmem ale tak juz mam :P przeciwnie do podpierdolki nie doszukuje sie plusow :P
Cris7 pisze:jakoś nie mogę i przykro mi jest naprawdę jak patrzę na taką padakę jaką dzisiaj grała Dyskobolia. Trudne warunki tak, ale przeciwnik wymagający nie był. Był naprawdę gorzej niż przeciętny i myślę, że wypadałoby na tle 5 drużyny ligi azerskiej zaprezentować ciut więcej.
Jak juz pisalem wyzej wiekzosc pilkarskich kelnerow nadrobila zaleglosci do sredniakow i trudnom juz teraz o takie wyniki jak kilka lat temu - gdy bylo 8:0 czy 6 z Sliemami czy TNSami :P Popatrza na inne wyniki wczorajszych spotkan :arrow:
Banants Yerevan 1 - 1 Young Boys Bern - ktoras druzyna ligi armenskiej, odniosla remis z zespolem ligi szwajcarskiej - ligi lepszej niz nasza :!:

Santa Coloma 1:0 Maccabi - zespol ligi andorrskiej wygral z Izraelczykami, ktozrzy w Europie w ostatnich latach wystepami sa odlegle lata swietlne przed nami - a to w duzej mierze przez panujace warunki :!:

Aktobe Lento 1 - 0 Mattersburg - 2 zepsol kazachski wygral z zespolem czolowki austraickiej

Hacken 1 - 1 Reykjavik - szwedzi nie poradzili sobie z islandczykami, a slowenia przegrala z macedonczykami :arrow: Nova Gorica 1 - 2 Rabotnicki

Keflavik 3 - 2 FC Midtjylland - dunczycy rowneiz ulegli islandczyka, ktorych to liga jest pol amatorka a pol zawodowa :!:

Petrzalka - Zimbru 1:1
Cris7 pisze:Może i Grodzisk awansuje, ale to chyba wszystko na co ich stać. I można to tłumaczyć trudnymi warunkami, początkiem sezonu(a nawet nie), ale tak wielu transferów w Grodzisku nie było. W pierwszym składzie zagrało chyba 3 nowych graczy, z czego ciężko mówić o Kumbevie jako nowym. I wydaje mi się, że nie wymagam cudów.
Tylko tam bylo 37stopni, plus calodzienna podroz - a organizm reaguje na zmiane otoczenia czy anwet tej 1czy 2 godzin, wyprobuj na sobie jak twoj organizm (kondycja czy skupienie) dziala w 37stopniach po dlugiej podrozy - a cio eksperci w studniu w pierwszym meczu i komentatorzy to [''] - szkoda gadac, ten Zielinski w studiu przedstawial niektore rzeczy w tzw skrocie myslowym :o
Co do transferow - moze nie bylo ich duzo ale ubytki a byly i musi troche czasu potrwac ! - to byla operacja na otwartym sercu a raczej transplantacja serca - Swierszcza i Golinskiego juz nie ma, wiec poczatkowow bedzie to widoczne
Po 2 zmiana trenera i inna filozofia gry -, Skorza mial zespol pol roku zanim zaczelo wsyztsko dobrze trybic
Zielinski teraz przestawia zespol, Skorza klad nacisk i zacyznal budowe teamu od obrony, pressing i te sprawy zas Zielinski jest oredownikiem ofensywnej, widowiskowej gry :!:
Cris7 pisze:I wydaje mi się, że nie wymagam cudów.
Wg mnie malych cudow napewno :!:
Cris7 pisze:Może i Grodzisk awansuje, ale to chyba wszystko na co ich stać
Mnie sie wydaje ze do zasadniczej fazy powinni przebrnac, paradosksalnie daje im wiecej szans niz belchatowowi, ktory zaprezentowal sie o niebo lepiej i jest duzo silniejszy ale .... wspolczynnik ma niziutki ... bo debiutuje
I tak groclin w 2 rundize trafi na kogos :arrow:
Young Boys Berno
Sion
SV Ried im Innkreis 1912
SV Mattersburg
MTK-Hungária FC *
Budapesti Honvéd SE
Dinamo Tbilisi
Zlaté Moravce
Zimbru Chişinău

A belchatow :arrow:
Łokomotiw Moskwa