Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post autor: Lisek » 20 lip 2007, 11:05

No tak, w sumie tak, doświadczony jest, ale ja po prostu go nie trawię, bo grał w Realu ;) A swoją grą także nie zachwycał, dlatego peawdopodobnie przeniesie się na Mestalla. A swoją drogą Moretti raczej będzie miał pewne miejsce na lewej obronie, na prawej Miguel tylko ten środek jeszcze nie jest pewny. A co do Navarro to dobrze, że odchodzi bo nie grał on fantastycznie, a raczej z reguły siedział na ławce. ;)

Mata i Sunny - inwestycje na przyszłość. Źle zrobił Real, że pozwolił odejść Macie, to był chyba ich największy błąd. Nawet nie mam mu za złe, że grał w Realu i jest jego wychowankiem :lol: W kończących się MŚ w Kanadzie Mata zagrał w miarę dobre spotkania, choć wiele nie strzelił. Sunny zresztą też nam się przyda, nie widziałem jeszcze jak gra, ale jeżeli go kupiliśmy to na pewno musi bić dobry. Mianowany jest już następcą Okochy (chociaż gra w reprezentacji Hiszpanii :roll:). Ciekawe jest to, że Nigeryjczykiem interesowały się np. Real, Betis, Celta, czy Liverpool, a ostatecznie wybrał Valencię.

Wróć do „Hiszpania”