Kolejna afera korupcyjna

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 21 lip 2007, 9:40

No i co panowie, co teraz powiecie na lobbowana przeze mnie abolicje wobec klubow :?: to jest istna groteska :!:
http://www.sport.pl/pilka/1,82315,4330247.html
Taki Sosnowiec, ktory byc moze jest uwiklany w to najubardzije przeslizgnie sie :o :!: leczna jak wszyscy wiedza moze wrocici do pierwszej ligi :roll: :? przeciez to istna farsa - mowilem ze bedzie tak jak Szczakowa - Swit :badziewie:
Nie lepiej czyscic srodowiska pilkarskie itp a nie karac kluby a pilkarze, trenerzy jak narazie zadnych konsekwencji bo sypia :!:

jezeli tak sie stanie, czyli Leczna i Sosnowiec w OE to co ma teraz powiedziec KSZO :?: Arka :?: - farsa :!:

Edycia :love:

Jak mnie wkurza to Zaglebie Sosnowiec :!: Bo popatrzcie, jezlei oni dostana jedynie minusowe pkt to i tak zostana nagrodzenii za swoje machlojki :!: Bowiem gdyby nie ta cala afera korupcyjna (w ktorej Sosnowiec uczestniczyl) nie awansowaliby do OE - zajeli 4miejsce a Zawisza dodatkowo sie przez afere wycofal :!: wiec oni dostali istnego bonusa w postaci OE :!: Wiec gdzie tu jest kara :?: dla mnie jest to nagroda :!:
Taka Genua awansowala do SerieA ale byly dowod na 1 meczi i nie tyle ze nie grala w SerieA ale rowneiz w SerieB - zostala zdegradowana do C :!:

jezeli maja zostac ukarani zgodnie tym jak inne kluby to powinni grac w 3lidze :!:

Wróć do „Polska”