Kostek wyraźnie napisał, że kibice i zarząd Ajaksu nie chcą być utożsamiani z Żydami. Masz chyba jakiś problem w rozumieniu tekstu, ale pewnie zaraz napiszesz, że to ja interpretuję go w inny sposób.zostalem nawet wsparty przez Kostka
To musielibyśmy 24h/dobę poświęca ć serwisowi. Nie uważasz, że to jednak za dużo?Oczywiscie rozwiazaniem optymalny by bylo gdyby mod w razie watpliwosci zapytal uzytkownika czy to prywatna wiadomoscia czy na gg co dana osoba chciala takim a takim stwierdzeniam wyrazic i zalatwic to poza ramami forum przed daniem ewentualnego wp.Moze to ograniczy liczbe sporow i pretensji.
Zapraszamy na stronę głownąmimek to moze zoorganizujemy male glosowanko ??
Między wierszami, jak to ująłeś, oznacza, że wyrwane z kontekstu wypowiedzi, ale post wyglądał w sposób następujący:Nie czytac miedzy wierszami tak jak to bylo z zydowskim Ajaxem
A ty kotek idź się lepiej zajmij swoim żydowskim Ajaxem
/potem właściwa część o Legii/
Tak jak wyżej napisałem, tekst o żydowskim Ajaksie jest wyrwany z kontekstu wypowiedzi, gdyż wśród 150 zdań jedno mogło być nieprzemyślane. Rozumiem, ale coraz bardziej jestem przekonany co do słuszności tego ostrzeżenia.