Formula 1

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 22 lip 2007, 16:19

Co za wyścig :shock: Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Szkoda, że ostatecznie dla Roberta skończyło się słabiutko, ale generalnie fajnie było zobaczyć taki wyścig inny od wszystkich rozegranych do tej pory. Dzisiaj karty rozdawała pogoda. To co się działo przy pierwszej ulewie kiedy to na jednym zakręcie wyleciało 5 (słownie: pięć!) bolidów to naprawdę ciekawy widok :P Na dodatek tak rzeka płynąc w miejscu gdzie powinien być tor :lol:

Niestety wszystko zespół Heidfeld ['] Ależ mnie wkur*** dzisiaj Niemiec. Nigdy za nim nie przepadałem, ale dzisiaj przegiął. Po chamsku załatwił Roberta na samym starcie a potem jeszcze coś podobnego zrobił z Schumacherem. Nóż się w kieszeni otwiera kiedy się ogląda takich kierowców. Szkoda, że jeszcze na sam koniec (przedostatnie okrążenie czy nawet ostatnie) wyprzedził Roberta przez co Kubica zdobył tylko jeden punkcik. Szkoda mi też Massy, który na koniec dał się wyprzedzić Alonso. A Hamilton IMO powinien zostać zdyskwalifikowany i zupełnie nie rozumiem dlaczego tak się nie stało :roll:

* - wkurzył

Wróć do „Inne sporty”