FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Tobik33 » 23 lip 2007, 22:56

Niewiem cóż można zrobić nie jestem trenerem i nie siedzę obecnie w Barcelonie i niewidzę ich w czasie treningów. Jedynie co mogę powiedzieć że wolałbym aby go nie wypożyczano, więcej nauczy się tutaj w Barcelonie (ale to tylko moje zdanie). Czytałem gdzieś że będzie na treningach pierwszej drużyny i będzie od czasu do czasu grywał w drugim zespole, ale nie pamiętam gdzie to przeczytałem...

Doskonale wiem o co Ci wcześniej chodziło jednak pamiętaj każdy potrafi popełnić błąd ale przyznać się do niego jest cholernie ciężko...

Dobra koniec już tematu nie poruszać go :)

Ciekawi mnie także sprawa Drenthe jak dla mnie jest on kompletnie niepotrzebny. Dopiero za rok będziemy kogoś potrzebować w miejsce Sylwka ale nie teraz. Dla mnie już nie muszą nikogo kupować i tak już zrobili bardzo dobre transfery. Teraz tylko pozbyć się kilku piłkarzy i ruszać do pracy...

EDIT
Mentor pisze:Bojan to dzieciak, który nie nadaje się do gry z dorosłymi facetami.
:arrow:
Mentor pisze:Najlepszym byłoby IMO wypożyczenie do jakieś drugoligowca.
Czyli wychodzi na to że dorosłych facetów nie ma w drugiej lidze...

To jest tzw. niepoprawne formułowanie tekstu. Ja wiem o co chodzi jednak jak już się czepiać to na całego :) Naprawdę kończmy już to dyskusję bo to temat o Barcelonie a nie gadu gadu...
Ostatnio zmieniony 23 lip 2007, 23:09 przez Tobik33, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Hiszpania”