Żaden z nas nie jest trenerem, ale to jeszcze nie powód, aby wstrzymywać się z opiniami. Przecież między innymi temu służy forum, aby dzielić się swoimi pomysłami. Krytykować jest łatwo, ale zaproponować coś od siebie już trudniej. I to jest właśnie różnica między konstruktywną krytyką a krytykanctwem.Tobik33 pisze:Niewiem cóż można zrobić nie jestem trenerem i nie siedzę obecnie w Barcelonie i niewidzę ich w czasie treningów.
Na treningach na pewno sporo zyska, ale on pewnie sporo czasu będzie spędzał na treningu siłowym a takie przecież są podobne wszędzie tak więc nawet gdyby go wypożyczyć do przykładowej Celty to tam trochę by się poprawił. Jemu po prostu potrzeba czasu. U nas oczywiście ma ten plus, że może się uczyć od wielkich zawodników, ale minus jest taki, że nie powącha pewnie murawy.Tobik33 pisze:Jedynie co mogę powiedzieć że wolałbym aby go nie wypożyczano, więcej nauczy się tutaj w Barcelonie.
To prawda. Mówił o tym bodajże GuardiolaTobik33 pisze:Czytałem gdzieś że będzie na treningach pierwszej drużyny i będzie od czasu do czasu grywał w drugim zespole, ale nie pamiętam gdzie to przeczytałem...
Wskaż mi błąd to się do niego przyznam jeżeli o to Ci chodzi.Tobik33 pisze:Doskonale wiem o co Ci wcześniej chodziło jednak pamiętaj każdy potrafi popełnić błąd ale przyznać się do niego jest cholernie ciężko...
Odnośnie Drenthe to również uważam, że obecnie jest niepotrzebny. Za rok może mógłby przyjść w miejsce Sylvinho jeżeli nie będzie lepszych opcji a skoro tak się pali do gry u nas to rok może sobie jeszcze poczekać.