Tour De France

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 24 lip 2007, 19:01

arek_ahig pisze:O Rasmussenie juz się wypowiadałem, więc niedługo wróżę mu podobna karierę. Właściwie kwestią otwartą pozostaje tylko to czy odbiorą mu wygraną w TdF po ewentualnym zwycięstwie, bo to, że zostanie zdyskwalifikowany jest niemalże pewne
kolego radzę przeczytać:
http://de.eurosport.yahoo.com/24072007/ ... wehrt.html
szególnie ostatnią wypowiedź, na końcu :wink:

Vino........................ brakuje mi słów, człowiek, kolarz ktrego tak ceniłem........nie miał sił, więc zrobili mu transfuzje krwii....pierdole wiedział, że nie ma szans na zwyciestwo a jednak to zrobił.... drugą rzeczą jest to jak on mógł to zrobić w takim czasie, jak, gdzie wszyscy są uczuleni na sprawę dopingu...
fieldy pisze:Moze wy mi powiecie, skoro "siedzicie" w tym głebiej. Po co oni biorą te środki, skoro wiedzą, ze i tak ich złapią, aż tak są głupi ?
obecnie są środki, których kontrole nie wykrywają, bo nie znają ich :wink: tzn cieżko je wyłapać, ale w najblizszym czasie pewnie będą mieli juz jakiś sposób

Vinokurov, dlaczego, kuwa dlaczego to zrobiłeś?????
Czuję się jakby mi ktoś lewym prostym w twarzy przyłożył i nie wiem co się wokół mnie dzieje...

Astana sie wycofała z wyścigu, zrobili jedyne co mogli... szkoda Klodena Kasheskina, ale po ich postawie wiadomo, że oni nie koksowali.... choć co teraz widomo.... :suicide:

Wróć do „Inne sporty”