Właśnie mam problem bo będę musiał iść sobie pieczywo kupić a przed 10:30 nie dam radyNie gadaj, że chcesz oglądać cały etap Shocked
Poza tym obejrzałem/wysłuchałem dopiero jeden etap tegorocznego TdF więc trochę zgłodniałem
W poniedziałek najciekawiej było chyba przez pierwszą godzinę, później nuuudy i na końcu znów ciekawie.RealFan pisze:Mnie jakoś pierwsza część etapu nuuuuuuuuuuudziiiiiiiiiiiiiii i włączam się do oglądania dopiero na ostatnie max 2 godziny kiedy zaczyna się coś dziać Razz
Przeważnie na płaskich etapach mam przez większą część czasu włączony TV a mimo to później muszę gdzieś sprawdzić co się działo na etapie i kto go wygrałRealFan pisze:A płaskie etapy w ogóle sobie odpuszczam bo tam zawsze jest to samo. Jeden czy dwóch ucieknie, potem ich dogonią i rozstrzygnie się na finiszu. Tak jest w 99% przypadków Razz
Zakładam się sam ze sobą o browara że jutro Contador będzie czekał do ostatniej chwili i dopiero pod koniec zaatakuje a jak odrobi to mniej niż 30 sek a etap wygra jakiś frytek z końca stawki.
No wiem tu też patrzyłem a telegazeta raczej pokazuje transmisje wg naszej strefy czasowej ale chyba faktycznie o 10:30 bo też coś takiego kojarzę