Tour De France

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 25 lip 2007, 15:19

Akarin pisze:A etap fajny narazie, Sastre, Soler, Mayo + 2 innych Hiszpanów zwiało i mają 4,30 min przewagi nad Rasmussenem i Contadorem.
No właśnie i jak tak dalej pójdzie to Sastre zagrozi Rasmussenowi bo przewaga wzrosła do 5'04" :o Od razu byłem za tym żeby nie puszczać Sastre który mnie dziś pozytywnie tym atakiem zaskoczył, pozytywnie bo po kibicowaniu Basso wciąż lubię CSC i ich kolarzy :P Ale jakby taki Sastre miał wygrać TdF to... :roll: Dla mnie jest on dobry ale na ostatniego pomagiera dla kogoś takiego jak Basso czy innego takiego tyle że nie koksiarza :naughty: Ale nie jest to zawodnik który pasuje mi nawet do zajęcia podium na koniec wyścigu. Oczywiście jest dobry ale jak dotąd przeważnie pokazywał taka jazdę że jechał w miarę dobrze w górach ale nie było go stać na coś wielkiego. Ot taki prawie bardzo dobry ale nie wybitny kolarz, nie jakaś mega gwiazda.

A faworyt clonera i całej Francji - Moreau ma już 16 min straty to prowadzących i jedzie ze... sprinterem Boonenem :haha:

No i należy zaznaczyć że Mayo znów się pokazuje :)

Edyta

17'30" już :lol2:

Wróć do „Inne sporty”