Tour De France

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 25 lip 2007, 18:27

No i jak dziewczyny wrażenia po dzisiejszym etapie :?: :glass: Sastre i cała ucieczka nie dała rady, frytki jak się spodziewałem też nie uciekały i nie wygrały etapu, a za to Rabobank ładnie zniwelował ucieczkę a później do głosu doszli faworyci :P I co? I później wyszło na moje - Contador zaczął atakować dopiero na ostatniej górze, co prawda atakował niemrawo ale jak odchodził do aż serce mocniej mi biło. A następnie ten 'zmęczony' Rasmussen odjechał dwóm klubowym 'kolegom' i odniósł już rozstrzygające o zwycięstwie w wyścigu zwycięstwo etapowe :P A Contador co by nie mówić dał ciała i to na całej linii. Pewnie gdyby Rasmussen wiedział o dzisiejszej dyspozycji kolarza Discovery i zaatakował wcześniej to skończyłoby się nie na 35 sek ale na kilku minutach :P A na koniec jeszcze kolega z zespołu mu odjechał i Hiszpan zajął ledwie trzecie miejsce :lol: I brawa dla Sastre że przynajmniej się starał coś ugrać, choć mu nie wyszło. No ale jechał i próbował a nie czekał aby stracić jak najmniej jak większość kolarzy :brawo: Jutro i pojutrze dwa płaskie etapy i liczę na Hushovda :twisted: Jak to jest z ta stratą żeby kolarz został wyrzucony z wyścigu bo mi się zapomniało :warrior: Ile musi ona wynosić :?:
A dziś Moreau przyjechał na 101 miejscu ze stratą 41'49". Zresztą w tej samej i jak się okazuje ostatniej grupie był też sprinter z Norwegii :roll:

Dziś jak zauważyli komentatorzy wyszła kolejna afera - prawdopodobnie nawet baskijskie krowy się koksują :lol:

Wyniki 16 etapu i wszystkie inne klasyfikacje po dzisiejszym dniu

Wróć do „Inne sporty”