problemy z bukami internetowymi

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: gieksa » 26 lip 2007, 14:05

Martinho pisze:
gieksa pisze:hmm z 2 lata to mininmum ale myśle że to nawet mogło być 3 lata temu:/
Masz teraz nieskonczone 20 lat wiec 2 czy 3 lata temu nie byles pelnoletni wiec jakim cudem sie zarejestrowales u buka??? Krecisz. Chyba ze podales falszywe dane wiec lepiej szukaj innego bukmacvhera bo u tego jestes spalony. To wszystko z mojej strony udzielam glosu panu prokuratorowi :P
hmmm ej bez kitu teraz to już sam nieiwem moze sprubuje do nich napisac? może jako muj starszy sie zarejstrowałem? :/ już ku.... sam niewiem :/ niepamietam bo faktycznie 18 lat niemioałem bo przed 18 wyjechałem z polski:D i tu się zgadza wszystko ale w takim razie hmmmm niewierze zeby mi się tylko zdawało ze się rejestriowałem :/ wiec musiałem się zarejestrowac na starszego ewentualnie podac zła dane co jest mniej prawdopodobne:/ dziś napisz do nich wszystkich maila, i spróbuje się coś dowiedzieć i relacjionowac wam tu wszystko:D

fieldy pisze:Dobra rada na przyszłosć - czytać regulaminy. Później nie ma niespodzianek.
nieno to że niemogłem się rejestrowac jak byłem niepełnoletni to aj wiedziałem:D ale chcęc grania musiała być większa od tego:p więc jakoś sie zarejestrowałem jak niepamietam:/ może faktycznie zaczne szukac innego buka:/ :( chociaz te najlepsze już mam z głowy:/

Wróć do „Bukmacherka”