wojtas_ao pisze:Z wypowiedzi calderona widać że nie pomyślał dobzre czego nam potzreba żeby mu pomóc napisze jak wygląda sytuacja na danych pozycjach
Bramka Casillas 5/5 Dudek,Adan 4/5 = 9/10 - bardzo dobrze
P.Obrona Ramos Salgado ,Cicinho-10/10-
nadmiar bogactwa
Środek Pepe ,Cannavaro,Metzelder=8/10 Nieźle
L.Obrona Marcello,Torres=9/10-elegancko żadnych zmian
D.p=Diarra,Gago,Delared,Javi G.=10/10-za dużo graczy jeden musi zmienić otoczenie
Mediapunta=Guti,Granero=6,5/10=ujdzie w tłoku
L.p=Robinho-robson nie ejst klasycznym skrzydłowym i jeszcze niema konkurencji=5/10 -słabo
P.p=Balboa-niezły gracz ale mało doświadzcony pozatym niema niko innego=5,5/10-słabo ew.Cicinho
Atak
Rvn,Soldado,Saviola,Raúl,Robinho=Idealnie najlepiej w lidze jedynie barcy może powalczyć w ataku =10/10
Wniosek jesy krótki potzreba nam 2 stoperów( canna najlepsza lat ma za sobą ),Skrzydłowych i rozgrywającego
Moje propozycje to
1 Alex/Pablo/Richards,Meyra,Lucio,\koszt od 18 do 26 ml
2.Company/Cahains,Schurtz koszt do 11 mln
3,Robben/R.Quaresma,Navas,Alves,/koszt od 25 do 30 mln
4.Reyes/Simao,Vincente,Joe cole,drente/ koszt od 10 do 22
5.Nasri/V.d Vaart,sneyder,Banega,Diego,Riquelme,/koszt od 17 mln do 32
wtedy można sprzedać
Salgado,Gutiego,Saviole( w grudniu),javi garcie( wszyscy nie mogą grać),Cannavaro, sumując to z tymi którzy już odeszli otzrmalibyśmy ok.34 mln euro więc transfery kosztowałyby ok 50 mln euro( nie tak duzo zważając na duzą porawę zdoloności gry królewskich.
Wtedy skład w najlepszym razie wyglądałby następująco
Casiilas(Dudek)-------------------------------
--------------------------------------------------------
Ma
rcello(Torres)----------------Alex(Company)Pepe(Metzelder)---
----------Ramos(Cicinho)
-------------------Diarra(Gago,Delared) Nasri(Granero)------------------------------------------
Reyes(Balboa)----------------------------------------------
-----------------------Robben(Cicinho)
------------------------------Robinho(Raúl) Rvn(Soldado,Saviola)
Wypożyczyć:
Higuaina,Javiego Gracie,Adana,
Castilla
Casilla,Król,Cahais,Strugarek,S.Sanchez,Bueno,Adri
an,Velasco,Nieto,Cassano,Małecki Capitains
Raúl,Casillas,,Ramos
Ej a nie wiiecie czy gdzieś pokażą jutrzejszy meczyk bo wsedzie gdzie patrzałem piszą ze nigdzie og o nie ma ani na necie ani na satelicie.
I jak coś to nie gram w futbol menagera zeby było jasne . I tak sobie wyobrażam skład do czego mam prawo .