Dyskusja nad regulaminem

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post autor: Chlopaczek » 14 sty 2005, 20:50

Kotek pisze:
zostalem nawet wsparty przez Kostka
Kostek wyraźnie napisał, że kibice i zarząd Ajaksu nie chcą być utożsamiani z Żydami. Masz chyba jakiś problem w rozumieniu tekstu, ale pewnie zaraz napiszesz, że to ja interpretuję go w inny sposób.
Mialem nie odpisywac ale jak widze co wypisujesz to mnie trafia.Jestes jakims kretynem czy masz ograniczona zdolnosc pojmowania pewnych rzeczy?Tekst ktory zamiescil Kostek ukazal sie w wyborczej dwa dni po tym jak ja napisalem o zydowskim Ajaxie.Wspomnialem o tej sprawie pozniej zaznaczajac ze nie moglem wiedziec o stanowisku zarzadu Ajaxu.Nawet jakbym wiedzial to to niczego nie zmienia bo napisalem prawde.
Zreszta najlepiej Kotek omijaj moje wypowiedzi szerokim lukiem a jak ktos ma mi dac ostrzezenie niech to bedzie bardziej kompetentna i dorosla osoba a nie Ty.Takie jest moje zyczenie i mam nadzieje ze zostanie spelnione.
Przyznaje sie do bledu ze zle zrobilem w ogole cytujac Twojego posta i bo tak jakbym Cie wywolal do tablicy.Wiecej tego nie zrobie.

I do Kostka:Wiem ze nie miales zamiaru mnie wspierac ale skoro ten fragment zamieszczony przez Ciebie potwierdzal moje racje to chcac nie chcac mnie wsparles i to mialem na mysli.
Pozdrawiam.

Wróć do „Wracając Do Meritum”