Czy ja mówie, ze musi być wiekowyTobik33 pisze:No to jak są dobrzy to czemu ich nie widzisz ?? Alexis i Albiol są doświadczeni zagrali już wiele spotkań w La Liga i czemu nie mieli by grać razem. Każdy sobie myśli że obrońca musi być w wieku Maldiniego żeby dobrze graćSammyy pisze:Ponieważ dla mnie jest to zdecydowanie za młoda obrona... mimo iż obaj są dobrzy nie widze ich w tym momencie razem...Napastnik młody gra a obrońca czy bramkarz już nie może ??
Chodzi mi o to, że nie jest dobrze mieć 2 młodziaków na środku... zdecydowanie lepiej byłoby jakby grał ktoś nłody i ktoś doświadczony.
Środek Ayala, Albiol był bardzo dobry, wydaje mi się, ze teraz bedzie gorzej, ale obym się mylil.
Ja tam oglądam każdy mecz Lyonu bo jakoś garnie mnie do tych spotkań i dla mnie Szwed jest wart spokojnie dużo więcejMecze Lyonu lecą zazwyczaj w każdy weekend w Canal Plus i oglądam raz na 2 tygodnie ich mecz. Więc nie mów mi że nie oglądam i Kallström nie jest więcej wart naprawdę takich ofert jakich "składa" Valencia.Sammyy pisze:Ile razy oglądałeś Ligue 1Bo myśle, ze niezbyt dużo