Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 28 lip 2007, 16:15

MarPod70 dosyć ryzykowanie za 2 stówki :o
MarPod70 pisze:Matersburg - Sturm 1 (2,0)
Co prawda statystyki nie graja :P ale w meczach pomiedzy tymi druzynami rzadko wygrywa gospodarz. A już szczególnie rzadko, kiedy tym gospodarzem jest Matersburg. Ja bym tu bardziej upatrywał remisik. Podobnie jak :>
MarPod70 pisze:Grashopers - Sion 1 (2,0)
4 ostatnie mecze pomiędzy tymi drużynami kończyły się remisami. Tak czy inaczej powodzenia :)

Ja dziś puszcze może takiego małego tasiemca:

FC Kobenhavn - Viborg FF 1 -> 7 ostatnich spotkań pomiędzy tymi drużynami kończyło się zwycięstwami stołecznych. często przynajmniej dwubramkowymi ;)
Basel FC - Aarau FC 1 -> Bilans, jak wyżej :P Co prawda to dopiero trzecia kolejka, ale gospodarze są w formie. W pierwszej kolejce pokonali chyba najgroźniejszego rywala- FC Zurich, a w drugiej rozgromili St. Gallen 0-3. Goście mają na koncie remis z Young Boys oraz wysoką porażkę ze Sionem.
Lech Poznan - Zaglebie Sosnowiec 1 -> Nie znam się na pomarańczowej, ale wszyscy tak stawiają, to i ja :lol: Dobry kurs, mam nadzieję, że niespodziewajki nie będzie ;)
Atletico Madrid - Gloria Bistrita 1 -> Hiszpanie przegrali pierwszy mecz 1-2. Jeśli chcą awansować, muszą wygrać, a chyba nikt nie ma wątpliwości co do tego, że są drużyną lepszą.
Trabzonspor - Otelul Galati 1 -> Identycznie jak wyżej, Trabzon musi odrabiać straty z pierwszego spotkania :]

Wróć do „Bukmacherka”