Nie chodzi o ilośc spotkań (przynajmniej to nie jest najważniejsze), liczy się poziom rozgrywek, poziom ważnych meczy. To, ze Alexis mial udany sezon, zagral w kilku meczach z Barca czy Realem nie robi z niego cudnowego stopera. W lidze pokazał się z dobrej strony, ale poza tym nic. Więc nie róby z niego kogoś przecudnowego.Tobik33 pisze:Heh najwidoczniej sam nie wiesz. Powiedz ile musi zagrać piłkarz spotkań aby być doświadczony ??
Tak ja jestemTobik33 pisze:Ja tam nie oglądam wszystkich spotkań Manchesteru United choć ich lubię oglądać. Jest tu taki ktoś kto ogląda wszystkie spotkania drużyny której nie jest nawet kibicem ?
Napisz zazalenie do zarządu Valencii. Oni wiedzą co robia i ja im ufam. WIerze, ze jesli klub zaplaci za niego tyle ile zaplaci to bedzie gral na miare tego wydatku.Tobik33 pisze:a przypomnę że za 12-15 mln do wyciągnięcia jest Riquelme jednak co tam Romanowi do klasy Kallstroma...
Ja nie mówie, że nie mogą, bo moga jak najbardziej, chodzi o to, ze jestem sceptycznie nastawiony na tak młodych defensorów w środku i to w pierwszym składzie. (Po prostu mi taki duet nie odpowiada)Tobik33 pisze:Powiedz mi na dwa pytania czemu Albiol z Alexisem nie mogą grać razem ??
Albiol grał dobrze u boku Ayali, mial oparcie w doświadczonym koledze, teraz tego moze zabrakąć. Ponadto bardziej doświadczony obrońca potrafi ostro krzyknąć na kolegów poustawiać ich, Albi i Ruano to raczej spokojni zawodnicy.
Rozumiesz o co mi chodzi