FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Bask » 29 lip 2007, 9:57

Ja dopiero dzisiaj obejrzałem mecz przeciwko Dundee w całości :P O meczu wszystko było chyba już powiedziane. Wypowiem się o nowych nabytkach oraz o Bojanie i Gio.

Toure - Bardzo mnie zaskoczył swoją postawą. Oczywiście na plus :P Bardzo dobre warunki fizyczne plus dobra technika. Do tego waleczność. Widać, że chciał się pokazać z jak najlepszej strony. Zaliczył też kilka ładnych zagrań do partnerów. Jedyny minus to jego dwa czy trzy brzydkie faule. Żółta kartka się należała :P Do tego te odbiory :) miodzio :lol:

Abidal - W obronie nie do przejścia. Siła, szybkość, gra głową oraz technika na bardzo wysokim poziomie. Zaliczył kilka odbiorów. W ofensywie było już gorzej, ale też dobrze. Debiut w drużynie Barcelony nie gorszy od Toure :P

Henry - Przyzwoicie. Nie zagrał może wielkiego spotkania, ale zaliczył kilka bardzo dobrych podań. Ładnie pokazywał się partnerom na pozycje. Potrzeba czasu, żeby doszedł do pełni formy po kontuzji. Pierwsze trafienie w barwach Barcelony :spoko:

Krkic - Patrząc na wiek młodego Hiszpania można powiedzieć, że zagrał na prawdę nieźle jednak patrząc normalnie nie jest już tak różowo :P Widać było u niego braki nie tylko fizyczne, ale także w umiejętnościach. Kilka razy "błysnął" i tyle :) Musi jeszcze dużo pracować

Gio - Dobry występ młodego Meksykanina. Miał kilka strat piłki, ale też kilka ciekawych zagrań. Według mnie jest już gotowy do gry w pierwszym zespole. Powinien powoli dostawać szansę gry w La liga itd. Gra bardziej dojrzale od Bojana. Musi się jeszcze ograć i miejmy nadzieje będzie kolejnym Messim :P

O meczu z Hearts wypowiem się jak będzie mi dane go obejrzeć :D

Wróć do „Hiszpania”