heh no nie zaprzecze ze gra Romy podoba mi sie najbardzejbo kibicujesz Romie, która gra naprawdę przyjemnie dla oka jest taki frazes" wyjątek potwierdza regułę"...
wiesz ogladam czasem mecze ligi angilskiej i mecz np. MU - jakis lescz nie rozni sie od podobnego w lidze wloskiej.. slabsza druyzna ustawia sie do gry obronnej i kontryale stereotyp ma to do siebie ze istnieje zawsze jakis związek z rzeczywistością i musisz przyznać ze liga Angielska jest bardziej wyrównana jeśli chodzi o poziom sportowy oraz to ze kluby z dolnych części tabeli graj jakaś odmianę "katenaczio"
owszem mozna uwazac lige angielska za bardzej wyrownana bo tam sporo klubow ma mase pieniedzy w porowaniu z wloskimi a we wloszech 2-3 kluby sa naprawde bogate (w sensie wydawania na transfery i kontrakty)
tu akrurat mam takie samo zdanierzuca to spory cień na włoską piłkę i warto wreszcie sie tego pozbyć ze stadionów
wydaje mi sie ze to mozna powiedziec o kazdej lidzeA co do ligi wloskiej to w sa zarowno interesujace mecze jak i nudne
no wlasnie .. dyskutujmy merytorycznie mozna wytykac bledy ale pisanie "mi sie styl nie podoba" nie ma wiekszego sensu bo kazdy ma swoj gust i dla niego jego ulubiona liga bedzie najlesza a inne niebardzoale to już moj gust a o gustach sie nie dyskutuje