Najbardziej Przereklamowani Pilkarze Swiata

Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy » 15 sty 2005, 1:50

Andreyew pisze:Ty to jest moje zdanie i nie chodzi mi o udzial w zadnej reklamie, rozumiem ze ktos moze nie zgodzic sie ze mna , ale takie sa moje odczucia. Jedni uwazaja Figo za przereklamowanego, drudzy go bronia, ja uwazam Ruuda za przereklamowanego, a wy go bronicie i ja to rozumiem bo sie ze mna nie zgadzacie, ale czy jest to powod by nazywac mnie smiesznym, za moje poglady. Tak :?: To w takim badz razie mozna nazwac czlowieka glupim ze jeden kibicuje Barsie, a innego kretynem za to ze kocha Real. Przemysl to co napisales, albo lepiej mysl zanim cos napiszesz.
odczucia. rozumiem, ze mozna nie darzyc pilkarza czy klubu sympatia, ale nie wiem jak mozesz nazwac ruuda przereklamowanym. uwazasz ze jest gorszy niz sie powszechnie uwaza?? to ze jest jednym z najlepszych napastnikow na swiecie chyba nie ulega watpliwosci, takze przereklamowany chyba byc nie moze?? czujesz ze ruud jest przereklamowany, moze mi wyjasnisz dlaczego masz takie odczucia, bo strzela bramki przez dolozenie nogi i kazdy tak moze?? jakos wszyscy tak nie robia. ja tez? nie lubie ruuda, ale nie uwazam ze jest przereklamowany. nie mozna nazwac czlowieka glupim za to ze kibicuje barsie, a innego kretynem za to ze kocha real, ale mozna nazwac smiesznym czlowieka ktory uwaza ze np. shevchenko jest gorszym napastnikiem od portillo. (mozna polemizowa czy lepszy jest np. deco czy kaka, bo to sa zawodnicy podobnej klasy, ale w sprawach oczywistych nie)

mozna zawodnika czy klubu nie lubic, ale nie mozna nie zauwazac jego klasy.

wydaje mi sie (moze tylko mi), ze w tym temacie chodzilo o to by wymienic zawodnikow ktorzy sa slabsi niz sie powszechnie uwaza, ktorzy nie zasluguja na swoja slawe.

stary nie przejmuj sie, to ze ja uznalem twa wypowiedz za smieszna wcale nie znaczy ze inni tak uwazaja po prostu mam takie odczucia po przeczytaniu twojej wypowiedzi, chyba moge miec odczucie??

peace

Wróć do „Wracając Do Meritum”