Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 30 lip 2007, 14:36

A tak się niektórzy napinali, że Arsenal nie zdobędzie żadnego trofeum w tym sezonie. :P

Widziałem tylko obszerny skrót spotkania. Z tego co zauważyłem to Eboue dobrze sobie poczynał na prawym skrzydle. Sagne można było zobaczyć w kilku akcjach. W jednej akcji zaimponował mi szybkością. Poza tym asystował przy bramce Hleba.

Robin :shock: Piękna bramka, chociaż już nas do tego przyzwyczaił. :] Nie raz pisałem, że następca Henry jest już w zespole. Po odejściu Francuza, Robin jest absolutnym liderem w ataku i widać ta rola mu odpowiada. 8)

Inter ma szeroką kadrę, dlatego też wielu piłkarzy z podstawowej 11 nie brało udziału w meczu z rożnych przyczyn. Jednak ci co grali ogórkami nie są. U nas też brakowało kilku zawodników. Dodajmy do tego eksperymentalne rozstawienie. Zwycięstwo cieszy, jak każde. Patrząc na grę naszego zespołu można być optymista przed nadchodzącym sezonem.

Zasmucił mnie tylko jeden fakt. :? Kapitanem był Gallas. Obaj z Toure mieli być zmiennikami Gilberto w tej roli, ale myślałem, że to Toure nadal będzie wice kapitanem. Jeszcze wracając do naszej francuskiej "marudy". Przy bramce popełnił błąd. Słabo gra w powietrzu. Już nie raz mu się to zdarzyło. W ostatnim meczu z PSG też nie upilnował Lyuinduly.

Wróć do „Anglia”