Plusy i minusy ligi Serie A...

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: rebuzz » 30 lip 2007, 16:30

RealFan pisze:
Do tego należy dodać różnicę w poziomach Bundesligi i pozostałych trzech lig.
taaa ? ciekawe jaka :) śmialo oblicz tą rożnice i dodaj :lol: .. jestem ciekaw jak tego dokonasz :)

a tak na powaznie wiadomo ze po IFFHS i po UEFA mozna sprawdzic ze Niemiecka liga zajmuje piąta pozycje ( alba czwarta - nie wiem nie pamietam dokladnie ) i po liczbach miejsc do LM i p. Uefa widac ktore ligi sa silniejsze, ale Bundesliga nadal pozostaje jedna z najsilniejszych lig czy sie to komus podoba czy nie, wiadomo ze wloska, hiszpanska, angielska sa bardziej wymagajace, ale tutaj niektorzy wypowiadaja sie z taka hipokryzja jakby to byla roznica 50 klas :) :shock: :lol: ..
Zico_FCI pisze:
Tak czy inaczej, kolega rebuzz, który woli oglądać mecz pomiędzy jakimiś ogórkami z Bundesligi niż największe derby Europy, chyba nie może być w tym temacie obiektywny. :wink:
a gdzie twoj obiektywizm kolego :wink: ? "ogórki" ?? "najwieksze derby Europy" hola hola.... zaraz fani hiszpanskiej powiedza ze to real i barca... angielskiej jeszcze cos... wiec popatrz na Siebie z tym obiektywizmem :D :D
Totnik_ASR pisze:
do jakiego mozna dojsc wniosku to ze twoja wiedza i obserwacje tej ligi skonczyly sie 15 lat temu :)
w takim razie twoje wnioskowanie pozostawia wiele do zyczenia , az taki stary nie jestem :) dlugo nie sledze ligi wloskiej chyba od 1995 roku ... i po prostu swoje zdanie sobie wyrobilem :)

Wróć do „Wracając Do Meritum”