nieZico_FCI pisze:a nie?rebuzz pisze:"ogórki" ??![]()
no wlasnie w przeciwienstwie do mnieZico_FCI pisze: Na swoim miejscu kolego. Ja wolę obejrzeć mecz Bayern-Werder niż na przykład Catnia-Reggina w przeciwieństwie do Ciebie. I to mimo iż za Bundesligą nie przepadam.
... ... ... ... ... pozostanie to moja slodka tajemnica hehe ... ... ... ...Zico_FCI pisze: Piszesz o meczu Real-Atletico czy Barcelona-Espanyol?![]()
sluchaj nic na to nie poradze, musisz nadrobic zaleglosci, ja tez paru pewnie rzeczy nie wiem ktore dla innych wydaja sie "oczywiste"Martin Pellegrino pisze:Ja nie słyszałem. Słyszę po raz pierwszy.rebuzz pisze:oprawy z sudtribune sa znane w calej europie... nie mowie ze sa najlepsze ale kazdy o tym slyszal.
widzisz wystarczy nieco bardziej sprecyzowac i sie zgodzeossy pisze: to sa derby hiszpani
jesli chodzi o derby miasta, to derby mediolonu sa najwiekszymi w europie.
nie bede sie z Toba spieral bo nie moge odpowiedziec na cos co nie jest poparte argumentami, jezeli to tylko twoje przypuszczenie apropo Bravo Sport to jedyna osoba ktora moze to potwierdzic lub nie jestem JA. zatem informuje cie ze sie myliszTotnik_ASR pisze:
sledzisz chyba w Bravo Sport skoro uwazasz ze Wlosi dalej graja "catanacchio"
pozatym ten temat chyba sluzy do wyrazenia swojego zdania ? a nie do forsowania kazdego "jest TAK a nie inaczej"
pozdrawiam