Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 31 lip 2007, 10:32

piwus pisze:jeśli klub grał w europejskich pucharach w czwartek i miał spotkanie ligowe w sobotę - mecz przekładano
przekladano na ... Niedizele - straszne :?
piwus pisze:gdy klub miał zmrożoną murawę - mecz przekładano
piwus, naprawde ten przykald jest do smieszny, przelozenie meczu przelozeniu nie rowne :lol: Nie mieli grac na lodowisku - Wisla tez mogla z Lazio. Poza tym to jest hiustoria teraz juz to nie grozi :!:
piwus pisze:nawet gdy zdyskwalifikowano jakiś klub, to mecz z tego okresu z jego udziałem - przekładano
To akurat wynikalo z galimatiasu jaki zostal poczyniony przez niekotrych - i tak naprawde nikt nie wiedzial o co chodzi ale to tez raczej nie jest dobry przyklad

Uwazasz ze kazde przelozenie meczu jest sobie rownie. Dla mnie nie i Jezeli klub kontraktuje turnee w terminie, gyd najprawdopodobniej jest rozpoczecie ligi jest smeiszne, no ale wkoncu jzeli ktos w przeszlosci przleozyl mecz z "blachyhc" powodow my tez mozemy, jezeli ktos kupowal mecze my tez mozemy ...... :?:

Chyba zakonczmy na tym jednak bo chyba ani ja ciebie ani ty mnie nie przekona

czeher pisze:nie jak w przypadku Sevilli - jak dlugo oni trenuja tydzien :?:
:arrow:
- Trenowaliśmy zaledwie od 5 dni,
edit
I co ma do tego LKS :?: Czy ja napisalem ze Wisla kompromituje Polske :?: czy LKS przelozozyl spotkanie w lidze :?: Reszta to jednak inna sprawa, bo odchodzisz niejako od setna sprawy, wprowadzac inne patologie. Czy Wisla powinna sie rownac z LKSem :?:

Wróć do „Polska”