Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 31 lip 2007, 13:10

No oczywiscie Zico podzielam, twoje zdanie, zreszta juz o tym pisalem :wink: w Bukmacherce :P
Zico_FCI pisze:że jest słabszy rywal niż w ostatnich czasach miały polskie drużyny w trzeciej rundzie eliminacji.
Mozna dyskutowac, wg mnie porownywalny zespol do PAO czy Szachtara, jeden pulap

Jednak ewentualne odpadneicie Steaua bedzie dla nich istna tragedia, oni caly czas sie wzmacniaja i to wcale nie za takie grosze i nie anonimowymi zawodnikami, bramakrz Cucuty (w libertadores dobrze boril), kilka mln poszlo - a brak nawet UEFA moze byc znamienny :!: Becali to pewnie eksploduje

Co do Hagiego, dla mnie podobna sprawa jak Boniek, i moze wyjsc z tego tragedia

Jeszcze odnosnie sedziow :!: Szymkowiak mowi, ze ten turecki sedzia ma sentyment do wielkich firm i nazwisk i zdarzalo sie w turcji ze gwizdal pod tych wielkich tureckiego futbolu :!: A Hagi w turcji uchodzi za legende w sumie :!:
Ponadto moze nie bylo to az tak uwypuklone ale przeciez bledy sedziow w poprzednich laatcxh tez w jakims stopniu decydowaly o braku nasyzch w LM
WIsla - Pao - niezunana bramka
Szachtar - Legia - Be;g widzial faul w polu karny gdy byl przed :roll:
Zico_FCI pisze:ajśmieszniej by było gdyby Zagłębie przeszło Rumunów, a w trzecie rundzie odpadło w rywalizacji z jakimiś przeciętniakami.
Tak moze byc :P Chociaz jakos nie wierze ze wpadniemy na totalne ogorki :!: Jezeli juz mam marzyc uczestnictwie w 3rundzie to tam beda takie teamy a raczej moga byc jak Dinamo Bukareszt (mistrz rumunii), Slavia - czyli pierwotny rywal, Sparta, Crvena, Rosenborg itp :!:

Mysle ze moze byc zlosliwa teoria dziejow i nastepny zespol z Rumunii, lub tez pierwotny rywal czy Bornowicki :P

Wróć do „Puchary Europejskie”