Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 31 lip 2007, 14:29

rkoeman pisze:tak i moge to potwierdzic - tylko przez wlasne frajerstwo barcelona nie wygrala ligi z tak przecietnym realem. oraz kontuzje 2/3 ataku. nie widze nic zdroznego w tym stwierdzeniu. szybko cos zapominacie. polecam poczytanie co pisaliscie w srodku zimy na temat realu 06/07
To chyba Ty widzisz to co chcesz zobaczyc. Czy ktos tu pisze, ze Real gral fantastycznie w zeszlym sezonie? Gral piach przez 3/4 sezonu, ale wygral lige. Mamy z tego powodu plakac?
I wytlumacz mi jaka jest roznica w stracie punktow z Betisem czy Espanyolem, od straty punktow z Levante czy Recreativo? Oprocz oczywiscie czesci sezonu, w ktorej te wydarzeniamialy miejsce. Napisze to, co juz pisalem - gdyby Real tracil punkty w koncowce sezonu a nie Barcelona to dalej to Barcelona by przegrala a nie Real wygral? Barcelona przegrala prawie komplet spotkan z silnymi rywalami, nie wygrala z Realem, stracila punkty (chociaz mniej) z ogorkami... Ale i tak byla lepsza i to ona przegrala a nie Real wygral. Nie widzisz, ze sie osmieszacie takim twierdzeniem?
Zreszta jezeli Wam tak lepiej to zycjie w swoim swiecie. Mi to nie przeszkadza.
rkoeman pisze:twierdze tak ja i wiele innych osob - pilkarze barcy, byli pilkarze, dziennikarze, byli trenerzy, etc, etc
Taaaa, w tym tak bezstronni jak Johann "Wiem Co Mowie" Cruijff. Naprawde, w tym wypadku zdanie goscia mozna uznac za obiektywne. Daj spokoj. Nie osmieszaj go bardziej przypominaniem takich tekstow. Sam wystarczajaco dal rade.
rkoeman pisze:ty naprawde nie widzisz jak duzy wplyw na gre realu i barcy mialo przygotowanie fizyczne? czy tez moze real wygral lige bo gral lepsza pilke, mial lepszy zespol, etc, etc, bla, bla bla
No i co w zwiazku z tym? Bo naprawde nie rozumiem co chcesz osiagnac? To, ze Barcelona na papierze i w zeszlym sezonie i w tym ma lepszych pilkarzy? I dlatego tytul Realu ma byc "gorszy"? Real byl lepiej przygotowany fizycznie. Wiec?
Aha, zapomnialem na moment. Bo Barcelona byla przemczona. No tak.
:roll:
argumenty sa i czekam na kontr. a nie bezsensowne wyszydzanie
Jakie znowu kontrargumenty? Chchesz zebym zaczal dyskutowac z Toba kto jest blizej tytulu na miesiac przed liga? Kpisz sobie, czy Cie do reszty ponioslo? Mam deprecjonowac wartosc takich pilkarzy jak Henry czy Milito?
Yyyy?
Raula Bravo na prawej stronie
Ale to chyba o Olympiakosie mowil.

Wróć do „Hiszpania”