Plusy i minusy ligi Serie A...

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: rebuzz » 31 lip 2007, 15:19

Totnik_ASR pisze:
rozumiem mozesz miec swoje zdanie, odcucua mozesz nieciepriec ligi wloskiej ale jak juz uzywasz argumentow merytorycznych to raczej cechujesz sie niewiedza i ewidnentym ignoranctwem
dlaczego ignoranctwem :shock: ....
a do takich wnioskow sklonil mnie fakt ogladania meczy Serie A
Totnik_ASR pisze: w 66 ?? powiedz mi ile Ty widziales meczy w ostanim sezonie np. Milanu, Romu, Fiorentiny ktore graja swietna pilke a catanachio tam za wiele niezauwazylem??? a moze Ty inaczej pojmujesz to slowo.. moze jak jakas druzyna gra taktycznie i ma dobra obrone to dla Ciebie juz catanaccio :D
4-5 druzyn nie swiadczy o calej lidze, a pozatym to WY napisaliscie o catenaccio i chyba nie czytacie co JA pisze i nie zamierzam sie juz powtarzac poraz ktorys ... przeczytac sobie uwaznie i ze zrozumieniem moje wczesniejsze wypowiedzi bo tam tkwi odpowiedz na twoj zarzut ;)
Totnik_ASR pisze: jasne ale napisz ze wolisz ogoladac ogorkow z Bundesligi bo jestes fantykiem koneserem Ty napiasles to tak ze to zabrzmialo jakby taki wlasnie mecz byl ciekawszy od Derbow Mediolanu.. a z tym sie malo kto zgodzi :)
bo dla mnie to jest CIEKAWSZY mecz ( znowu sie musze powtarzac ... :roll: ) a to ze mało kto by sie z tym zgodzil to juz nie moj problem, nikt mi nie kaze myslec jak wiekszosc :) jak mi cos nie pasuje to to wyrazam, od tego jest forum ot co :)
Totnik_ASR pisze: no bo o gustach sie nie dyskutuje... mozna co najwyzje wspolczuc jak ktos napisal
No to WY bedzieci MI wspolczuc, a JA WAM :) pozniej zalozymy organizacje charytatywna i bedziemy bogaci :lol: :lol: :lol:

Wróć do „Wracając Do Meritum”