dlaczego ignoranctwemTotnik_ASR pisze:
rozumiem mozesz miec swoje zdanie, odcucua mozesz nieciepriec ligi wloskiej ale jak juz uzywasz argumentow merytorycznych to raczej cechujesz sie niewiedza i ewidnentym ignoranctwem
a do takich wnioskow sklonil mnie fakt ogladania meczy Serie A
4-5 druzyn nie swiadczy o calej lidze, a pozatym to WY napisaliscie o catenaccio i chyba nie czytacie co JA pisze i nie zamierzam sie juz powtarzac poraz ktorys ... przeczytac sobie uwaznie i ze zrozumieniem moje wczesniejsze wypowiedzi bo tam tkwi odpowiedz na twoj zarzutTotnik_ASR pisze: w 66 ?? powiedz mi ile Ty widziales meczy w ostanim sezonie np. Milanu, Romu, Fiorentiny ktore graja swietna pilke a catanachio tam za wiele niezauwazylem??? a moze Ty inaczej pojmujesz to slowo.. moze jak jakas druzyna gra taktycznie i ma dobra obrone to dla Ciebie juz catanaccio![]()
bo dla mnie to jest CIEKAWSZY mecz ( znowu sie musze powtarzac ...Totnik_ASR pisze: jasne ale napisz ze wolisz ogoladac ogorkow z Bundesligi bo jestes fantykiem koneserem Ty napiasles to tak ze to zabrzmialo jakby taki wlasnie mecz byl ciekawszy od Derbow Mediolanu.. a z tym sie malo kto zgodzi
No to WY bedzieci MI wspolczuc, a JA WAMTotnik_ASR pisze: no bo o gustach sie nie dyskutuje... mozna co najwyzje wspolczuc jak ktos napisal