Pewnie, ze sie godzi. Jak w zeszlym sezonie przychodzil to wiedzial, ze czego go rola zmiennika. Zycie potoczylo sie inaczej i z powodu kontuzji Eto`o gral czesto w pierwszej 11. Wedlug mnie jesli chce odejsc to niech odejdzie. Zarzad nie bedzie mu robil wiekszych problemow. Bedzie wtedy jednak trzeba rozejrzec sie jeszcze nad jakims napastnikiem. Taki scenariusz jest jednak moim zdaniem malo prawdopodobny.Tobik33 pisze:Zacznijmy od tego czy on właśnie sie godzi w poprzednim sezonie już mu się nie widziało siedzenie na ławce choć zagrał w wielu meczach od pierwszej minuty a co dopiero powiedzieć o zbliżającym się sezonie ?? Jednak mam nadzieje że zostanie
Jesli bedzie chcial u nas zostac to nikt go nie sprzeda.Berik pisze:Niedzwiedz musi zostac i tyle. Nie widze sensu sprzedawania Islandczyka tylko po to, zeby kupowac innego zawodnika jako zapchajdziure. Gudi umiejetnosci ma i chec zostania u nas, wiec nie widze problemu, zeby cos tu zmieniac. Jestem przeciwny sprzedazy Eidura.mistyk pisze:Moze to byc Guddy, badz inny napastnik grajacy na podobnym poziomie co on.