FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Bask » 01 sie 2007, 0:34

A skąd wiesz z jakiej przyczyny i w jaki sposób przegramy ten sezon? Very Happy
Trzeba myśleć o wszystkim :lol: Tak samo jak możliwe jest piękne zwycięstwo w La Liga i Lidze Mistrzów tak Barcelona może nic nie wygrać. Wszystko jest możliwe na tym świecie :lol:
Haraszo pisze:Może on być nieudany z wielu powodów. Nie można na dzień dzisiejszy powiedzieć co się powinno zrobić, a co nie. Po sezonie można się zastanawiać, ale nie teraz.
Racja, ale to tylko ankieta i chce zobaczyć jak na dzień dzisiejszy kibice Blaugrany zapatrują się na porażkę w sezonie 2007/2008.
Za rok będzie można "odkopać" tą ankietę i porównać. To będzie ciekawe zjawisko :) Może na forum objawi się nam nowy Nostradamus jak swego czasu knockout :lol: Oczywiście jeśli sezon będzie przegrany bo jeśli będzie udany to można będzie o tej ankiecie zapomnieć 8)
Mentor pisze:zaoranie stadionu + Gaspart wróć + Saviola wróć'
Jasne. Nadinterpretacja :spoko: Dodałbym sprzedanie Camp Nou i kupienie za te pieniądze Kaki :roll:
Mentor pisze:za daleko wybiegamy w przyszłość
Zgadzam się, ale napisałem już powyżej jaki jest tego powód.
Mentor pisze:Jeśli chodzi o możliwe odpowiedzi to jestem po prostu zaszokowany. Głównie chodzi mi o odpowiedź drugą oraz ostatnią. Aż nie będę tego komentował bo to jakiś pseudo-śmieszny żart chyba.
Moim zdaniem właśnie po słabym sezonie dymisja Laporty będzie najlepszą opcją z możliwych.
oraz ostatnią
Laporta mówił, że ostatni sezon to po części wina każdego :lol: W tej opcji powinno być zwolnienie lekarzy, dyrektora sportowego, dyrektora finansowego itd. :lol:
Tak w ogóle to bardzo mi się nie podoba, ale co tam. Nie wszystko musi mi się podobać.
Jak ci się nie podoba to mogłeś nie wstawiać. Proste :roll:
Mentor pisze:Fan Przemęczenia
:roll:

Tak w ogóle to ankieta była robiona na "prędce" i nie jest w ogóle dopracowana. Jak wam się tak bardzo nie podoba to nie trzeba było jej wstawiać. Była to tylko propozycja z mojej strony :lol:

Wróć do „Hiszpania”