To prawda, ale nie powiesz chyba, że wszystko da się omówić? Nie da się a wobec tego trzeba się kierować jakimiś kryteriami. IMO należy skupiać się na bardziej aktualnych kwestiach. Piłkarze nie myślą o tym co będzie za rok tylko o najbliższym meczu i my powinniśmy postępować podobnie moim zdaniem.Bask pisze:Trzeba myśleć o wszystkim Laughing Tak samo jak możliwe jest piękne zwycięstwo w La Liga i Lidze Mistrzów tak Barcelona może nic nie wygrać. Wszystko jest możliwe na tym świecie
My z kolei bardzo chcielibyśmy zobaczyć odpowiedź samego autora ankiety. Jaką opcję wybrałeś + uzasadnienie skoro uważasz, że ankieta jest stosownaBask pisze:Racja, ale to tylko ankieta i chce zobaczyć jak na dzień dzisiejszy kibice Blaugrany zapatrują się na porażkę w sezonie 2007/2008.
To prawda. W takim razie jednak jak nazwać opcję z wyrzuceniem Laporty a co za tym idzie zarządu? Ja nawet nie potrafiłbym znaleźć dobrego określenia więc wstrzymałem się od komentarza.Bask pisze:Nadinterpretacja
Trudne. Akurat to, że jestem modem nie oznacza, że mam wstawiać tylko te ankiety, które mi odpowiadają. Forum jest przede wszystkim dla userów a ja nie wiem czy ktoś jeszcze ma podobne odczucia do mnie. Proste?Bask pisze:Jak ci się nie podoba to mogłeś nie wstawiać. Proste