FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 01 sie 2007, 0:42

Bask pisze:Trzeba myśleć o wszystkim Laughing Tak samo jak możliwe jest piękne zwycięstwo w La Liga i Lidze Mistrzów tak Barcelona może nic nie wygrać. Wszystko jest możliwe na tym świecie
To prawda, ale nie powiesz chyba, że wszystko da się omówić? Nie da się a wobec tego trzeba się kierować jakimiś kryteriami. IMO należy skupiać się na bardziej aktualnych kwestiach. Piłkarze nie myślą o tym co będzie za rok tylko o najbliższym meczu i my powinniśmy postępować podobnie moim zdaniem.
Bask pisze:Racja, ale to tylko ankieta i chce zobaczyć jak na dzień dzisiejszy kibice Blaugrany zapatrują się na porażkę w sezonie 2007/2008.
My z kolei bardzo chcielibyśmy zobaczyć odpowiedź samego autora ankiety. Jaką opcję wybrałeś + uzasadnienie skoro uważasz, że ankieta jest stosowna :]
Bask pisze:Nadinterpretacja
To prawda. W takim razie jednak jak nazwać opcję z wyrzuceniem Laporty a co za tym idzie zarządu? Ja nawet nie potrafiłbym znaleźć dobrego określenia więc wstrzymałem się od komentarza.
Bask pisze:Jak ci się nie podoba to mogłeś nie wstawiać. Proste
Trudne. Akurat to, że jestem modem nie oznacza, że mam wstawiać tylko te ankiety, które mi odpowiadają. Forum jest przede wszystkim dla userów a ja nie wiem czy ktoś jeszcze ma podobne odczucia do mnie. Proste?

Wróć do „Hiszpania”