FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Bask » 01 sie 2007, 1:37

Mentor pisze:Proste?
Trudne. Równie dobrze mogłeś poczekać na propozycję ankiety np. Tobika czy Icealda. Nie musiałeś od razu wstawiać ankiety :)
Mentor pisze:IMO należy skupiać się na bardziej aktualnych kwestiach
Napisałem już co kierowało mnie przy napisaniu ankiety. Szukam nowego Nostradamusa.
olson pisze:Ogólnie jest strasznie głupia
olson pisze:'wyrzucenie Laporty' Smile2. IMO najgłupsza z proponowanych odpowiedzi i totalnie nieprawdopodobna
Pamiętaj o tym, że w przypadku porażki ktoś za to odpowie. Jesteś kibicem Bayernu więc może nie wiesz o tym, ale w naszym pięknym kochanym kraju oraz w Katalonii mimo wielu sukcesów za ery Laporty jest wielu jego przeciwników. Powodów jest wielu m.in. reklama Unicef na koszulkach i kolejne zwycięstwo w LM opinii o Joanie nie zmieni.
iceald pisze:Ogólnie, Basku, to strasznie pojechałeś po bandzie Confused
Nie martw się. Nic mi się nie stało. Tylko drobne siniaki :)
iceald pisze:Jak już coś, to można zrobić taką ankietę - kto czego spodziewa się po nadchodzącym sezonie.
Świetny pomysł. Taka ankieta byłaby najlepsza.
iceald pisze:A tak w ogóle, to zdefiniuj nieudany sezon
Przy tak dobrej drużynie o takich nazwiskach pozycje numer 2 w La Liga będzie porażką. Liga Mistrzów to co innego. Wiadomo jak jest. Zawieszenia, złe decyzje sędziego lub zwykłe szczęście itd. mogą zadecydować o wyniku w LM.

Drodzy forumowicze nie odróżniacie jednej bardzo prostej rzeczy :] To, że zapodałem takie,a nie inne opcje to chyba nie oznacza, że tak uważam. "Każda potwora znajdzie swojego amatora" i równie dobrze jeśli ankieta byłaby rozszerzona mogły by padać tak absurdalne odpowiedzi jak sprzedaż Camp Nou czy powrót Gasparta do rządów :) To tyle ode mnie.

Wróć do „Hiszpania”