Trudne. Równie dobrze mogłeś poczekać na propozycję ankiety np. Tobika czy Icealda. Nie musiałeś od razu wstawiać ankietyMentor pisze:Proste?
Napisałem już co kierowało mnie przy napisaniu ankiety. Szukam nowego Nostradamusa.Mentor pisze:IMO należy skupiać się na bardziej aktualnych kwestiach
olson pisze:Ogólnie jest strasznie głupia
Pamiętaj o tym, że w przypadku porażki ktoś za to odpowie. Jesteś kibicem Bayernu więc może nie wiesz o tym, ale w naszym pięknym kochanym kraju oraz w Katalonii mimo wielu sukcesów za ery Laporty jest wielu jego przeciwników. Powodów jest wielu m.in. reklama Unicef na koszulkach i kolejne zwycięstwo w LM opinii o Joanie nie zmieni.olson pisze:'wyrzucenie Laporty' Smile2. IMO najgłupsza z proponowanych odpowiedzi i totalnie nieprawdopodobna
Nie martw się. Nic mi się nie stało. Tylko drobne siniakiiceald pisze:Ogólnie, Basku, to strasznie pojechałeś po bandzie Confused
Świetny pomysł. Taka ankieta byłaby najlepsza.iceald pisze:Jak już coś, to można zrobić taką ankietę - kto czego spodziewa się po nadchodzącym sezonie.
Przy tak dobrej drużynie o takich nazwiskach pozycje numer 2 w La Liga będzie porażką. Liga Mistrzów to co innego. Wiadomo jak jest. Zawieszenia, złe decyzje sędziego lub zwykłe szczęście itd. mogą zadecydować o wyniku w LM.iceald pisze:A tak w ogóle, to zdefiniuj nieudany sezon
Drodzy forumowicze nie odróżniacie jednej bardzo prostej rzeczy