FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 01 sie 2007, 1:38

Łączę się w bólu z innymi nabijaczami gdy widzę taką ankietę :wink: Tym bardziej że gdyby w ankiecie było postawione pytanie kto wygra La Liga to zagłosowałbym na Barcę :P Osobiście zaznaczył opcję ostatnią ale najchętniej wybrałbym taką która zawierałaby w sobie zwolnienie trenera i sprzedaż jakiejś gwiazdy. Chociaż pomysł ze zburzeniem Camp Nou nie jest taki zły :think: Ale do rzeczy :arrow: za Laporty ten zespół znowu ożył i ja bym go nie wywalał. Po tym jak przyszedł też chciano jego dymisji bo początkowo nie było wyników a później wszystko bardzo dobrze się ułożyło i tu liczę że byłoby tak samo o ile dano by mu nową szansę. A nowy prezesunio naopowiadałby bajek że ściągnie Kakę i nic z tego by nie wyszło. No i ewentualne znowu drugie miejsce czy nawet niższe może mieć różne przyczyny a mistrz w sezonie 2007/08 może na to miano zasługiwać a nie jak ostatnio że cała czołówka zawodziła swoją grą :roll: Zresztą co tu mówić o ankiecie jak ona dziwna jest. Właśnie po to są te wielkie transfery żeby zapobiec takiej sytuacji jak w tym roku a nie na zapas się martwić. Lepiej niech martwi się Real dzisiejszym sparingiem :lol: Rozumiem gdyby nie było wzmocnień ale one na papierze są o! I nie rozumiem takich czarnych wizji. No chyba że nauczeni ostatnim sezonem nie chcecie być znowu rozczarowani a ewentualnie mile zaskoczeni.
Moofasa pisze:Ja nie głosowałem w tej ankiecie bo żadna z odpowiedzi mi nie pasuje Razz
Zawsze się głosuje żeby później niepotrzebnie nie klikać jak chcesz poznać wyniki ankiety :P

Wróć do „Hiszpania”