Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 01 sie 2007, 3:44

Zainstaluj i Viste i Xp może Wink
No właśnie jakby to powiedzieć- się troche czaję :P Nie znamy za dobrze Visty... tata kupił sobie notebooka jakieś 2 tyg temu, bo nie mógł się dopchać do tego kompa :lol: Nie wiem jak Vista będzie współpracować z XPkiem. Być może bez problemu ale... jednym słowem, nie wiem czy mi się to opłaci jedynie dla kilku gier (może gdybym był o jakieś 4 lata młodszy :P), mam troche małe pojęcie, przerzuciłem też ze swego kompa sporo danych i szkoda stracić ;) W przyszłości pewnie o tym pomyślę, jak Vista bardziej wkurzy, no i nie ukrywam, że po przygodzie z Morrowindem :love: jarałem się Oblivionem od momentu, kiedy wyszły pierwsze screeny. Pod Vistą nie działają też u mnie Heroes V, Civ IV (działa ale z błędami), Far Cry. Bez zarzutów działa jedynie MoH: PA- jedyna gra na pięć zainstalowanych :roll: Ściągam też nowego Test Drive'a, bo coś trzeba robić do października :lol:
Bask pisze:maestro poczytaj może coś znajdziesz
Smile tutaj
Dzięki za pomoc ale przeczytałem już cały internet, dwa razy :P Nie znalazłem rozwiązania mojego problemu. (tam pewnie powiedzą, że pirat :lol: ). Napisałem już nawet maila do działu technicznego wydawcy gry :P no i czekam... Dziękuję za chęci ;)

Yukasz, to nie jest 'jakaś gra', tylko równoległy świat :P Właśnie, jak nie możesz pomóc, to zdupiaj do łóżka ;) dobrej nocy
Chlopaczek pisze:Maestro kup sobie konsole i juz nie zaplaczesz ze cos ci pod czyms nie chce dzialac.
Ja mogę się tylko powtórzyć- gdybym był o jakieś 4 lata młodszy... ;) Piękne czasy konsol już chyba dla mnie minęły, no i drogie te cholerstwa :?

Wróć do „Hyde Park”