FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman » 01 sie 2007, 19:06

Nie ważna jest ilość. Po prostu są ludzie, którzy są przeciwnikami Laporty. Nie tylko chuligani, których pokazałem ale także zwykli kibice(np.na VeB jest parę osób).
nie sa to chuligani? to dlaczego wkleiles fotke boixosow? z szalikami tej grupy?

jako ze bylem rok temu pod camp nou podczas ostaniego dnia zbierania podpisow to wiem jak to wygladalo i jacy ludzie nie popierali joana. byli to glownie wydziergani i lysi kolesie z tluszczem na karku ktorzy nie mogli wejsc na mecz i zmuszeni byli ogladac spotkanie w barze. tak to wygladalo

powiedz mi co mnie interesuja jakies lebki z VeB majace swoje wizje? wiekszosc z nich nie jest socio, nie lozy na klub, lata w koszulkach z tajlandii i ma za zle laporcie ze oddal saviole.

zawsze znajda sie przeciwnicy i nikt nie ma 100% poparcia. jednak margines jaki stanowia przeciwnicy laporty jest tak maly ze jego glowny kandydat rok temu zwyczajnie sie osmieszyl

dlaczego barce nie lubi sie z bilbao? polecam historie spotkan miedzy tymi druzynami na poczatku lat 80, co sie stalo z maradona, jak zachowywali sie pilkarze athletic i jego kibice oraz co stal sie w pewnym supermarkcie w barclenie

a wiec cytujac kibicow z meczu z athletic z sezonu 2005/2006 - a segundaaaaaaaaaa oeeeeeeeeeeeeeeeeeee a segundaaaaaaaaaa oeeeeeeeee

w samej ankiecie nie widze nic zlego i jest wg mnie ciekawa

Wróć do „Hiszpania”