Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 15 sty 2005, 15:15

co do samuela nie bylbym tego pewien czy sie juz nie odnajdzie, woody jest dobry, nawet bardzo dobry, oby teraz zostaw dobrze wyleczony, z reszta anglicy okrzykneli go przed kontuzja nadzieja angielskiej pilki, zobaczymy co z niego bedzie po kontuzji oby dobrze, jezeli chodzi o boki obrony masz racje jest slabo i przyda sie wymiana, ale droga nie powinna byc, Del Horno na lewa i Miguel na prawa powinni kosztowac razem jakies 8 milionow wiec pereza na to stac figo - raczej umowy przedluzy nawet jezeli nie to jeszcze w Realu pogra troche po kontrakt jeszcze sie nie konczy na tym sezonie, zidane jest coraz slabszy dlatego wspomnialem o kupnie Robinho ktory z pewnoscia by Zizo'u dobrze zastapil lepszy od Gutiego ? ale kto niby przecierz on gra na pozycji pivota a nie ofensywnego pomocnika i w obecnej formie jest jednym z najlepszych na swiecie na swojej pozycji, jezeli chodzi o becks'a to bez komentarza ten czlowiek jak dla mnie rujnuje ten zespol :( przez niego chociazby nie moze grac solari :( atak jest swietny nawet gdy w slabszej formie jest Raul, potrzebuja tylko podac ktorych jeszcze niedawno im brakowalo, lecz ostatnio widac ze bramki strzelac potrafia, podsumówujac Realowi jest potrzebne raptem 3 pilkarzy za ktorych trzeba zaplacic 26 mln euro, co dla pereza jest dosyc mala bariera

pozdro :wink:
serek408 pisze:Jak dla mnie to trzeba polowe skladu wymienic. Tymi ktorzy powinni zostac sa: Casillas, Figo, mimo wszystko Zidane oraz Owen i ronaldo.

Jednak jak wszyscy wiemy na 100% zostanie takze Raul ,a i Beckham i Woodgate nie musza obawiac sie o byt.

widac ze masz pojecie :?

Wróć do „Hiszpania”