FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 01 sie 2007, 23:26

RealFan pisze:Nie wiem na czym to ma polegać, ale dziwnie to wygląda skoro tak głośne echo trwa do tej pory i podobne głosy nadal mają miejsce
To ja Ci wytłumaczę bo dobry człowiek jestem a przy okazji to proste jest.

Otóż wyobraź sobie, że piłkarze nie dają wywiadów co 3 dni bo mają inne sprawy na głowie. Stąd też tyle to trwa bo przecież najpierw mówi jeden piłkarz a dopiero po pewnym czasie kolejny. Po drugie to piłkarze w wywiadach nie gadają o czym chcą tylko odpowiadają na pytania. Skoro pada pytanie o Javiera to odpowiadają. A dlaczego pada pytanie o Javiera? Bo trzeba poruszyć temat mercato a przejście piłkarza z Barcelony do Realu to zawsze dość ciekawe wydarzenie.
RealFan pisze:Widzę, że wplątało Ci się to słowo w uczucia. Dobrze, już go nie użyję. Specjalnie dla Ciebie :*
Dzięki :*
Dosyć tych buziaków bo jeszcze ktoś popadnie w kompleksy.
RealFan pisze:No alepowiedz jaki sens mają te komentarze teraz? Na początku zaraz po transferze to coś normalnego. Po co jednak rozgrzebywać gówno? Będzie tylko bardziej śmierdzieć
Zdaje się, że wytłumaczyłem to już na początku :]

Teraz dobrze by było zakończyć ten wątek bo chciałbym się wypowiedzieć na temat ankiety, ale poczekam na wszelkie wypadek gdybyś miał jednak coś do dodania :]

Wróć do „Hiszpania”