To była forma lekkiej napinkiRealFan pisze:Jakiś kompleks z tym związanyote pisze:Hala Pepe 30mln!Chyba zostało wystarczająco to omówione
![]()
Moze ja mam jakies mylne odczucie, ale nie wydaje mi sie aby wsrod cules sytacja Savioli byla porownywana do transferu Figo z 2000. Nie ta klasa, nie to znaczenie, nie te umiejetnosci. Wydaje mi sie wrecz, ze kibice RM sami dopisuja jakas 'legende' do tego transferu. Saviola opuscil FCB, bo nie byl tam potrzebny, co bylo podkreslane wiele razy! Rijkaard nie widzial go w skladzie w zasadzie od samego poczatku tj. 03/04, kiedy to zostal trenerem.
Ewentualne pretensje do Savioli..... jezeli sa, to dotycza one jedynie jego sprzecznycgh
'Nie odejdę do Realu Madryt. Jeśli zmienię klub, zdecyduję się na wyjazd za granicę.' - marzec/kwiecien 2007
'Barcelona to świetny zespół, ale ja dokonałem zmiany na lepszy. Gra z Raulem czy Gutim to wyjątkowa sprawa.' - lipiec 2007
Ja sie mu nie dziwie, ze poszedl grac do Madrytu! Pod wzgledem sportowym i FINANSOWYM lepszej propozycji nigdzie by nie dostal. Nie mam zadnych pretensji, za wszystkie zdobyte bramki dziekuje, ale to by bylo na tyle.
CIekawi mnie czy gdyby nie to, ze byl on pilkarzem Barçy, Real zainteresowalby sie napastnikiem o podobnych umiejetnosciach.
Moze tu wlasnie jest ten kompleks? Nie wiem jak go nazwac??? 'odpowiedz na Eto;o', a moze 'Juda$$ II'??? - dla mnei obie wersje nie sa trafne, bo to jest zwyczajnie przecietny pilkarz.